Påvirkning af terpentin træ

March 27

Terpentin, et produkt, der er almindeligt anvendt i maling og finish stripping, er et produkt af træer. Denne ofte barske kemiske er afledt fra pine træflis. For at producere terpentin, chips er opvarmet og kemiske er destilleret. Mens stadig tilgængelige på markedet, terpentin er ikke længere så almindeligt anvendt som det var engang, delvis på grund af bekymringer at indånding af terpentin dampe kunne have negative virkninger på menneskers sundhed.

Maling fjernelse

Terpentin er oftest bruges til at fjerne maling fra træ eller andre overflader. Når de påføres en malede træ overflade, terpentin Blødgør malingen og gør det muligt at tørres væk. Når det bruges på denne måde, har terpentin, selv meget lidt indflydelse på træ, som malingen fungerer som en barriere mellem terpentin og træ.

Færdig med stripning

Terpentin kan også bruges til at blødgøre lakeret eller shellacked finish til stede på woods, så de kan være, i det mindste delvis, tørres væk. Som med processen til fjernelse af maling, har terpentin anvendes på træ overflader til denne funktion lidt negativ indvirkning på træet som den finish, der er ved at blive strippet forhindrer terpentin kommer i direkte kontakt med træ.

Maling udtynding

Terpentin kan også blandes med maling til at tynde malingen. Terpentin er mest almindeligt anvendt til denne funktion inden for kunst. Selvom terpentin-tyndet maling kan påføres woods for processer såsom antiquing, terpentin, når det bruges på denne måde, har lidt negativ indvirkning på træ, da det ikke er på fuld styrke når det blandes med maling. På grund af den potentielle farer mennesker ansigt ved at komme i gentagen kontakt med terpentin, har mineralske spiritus nu i vid udstrækning erstattet terpentin til brug i maling udtynding.

Overdreven udsættelse

Hvis un-blandet terpentin er anvendt direkte til en ufærdige træ, kan det have en negativ indvirkning på hue og glans af træ. Den kaustisk karakter af terpentin vil skade de naturlige olier til stede i træ, hvis træet er udsat for terpentin direkte og for en længere periode. Det eneste formål til terpentin for ufærdige træ er at skabe en bleget og forvitret look, selvom oliebaserede opløsningsmidler til formål specifikt at vejret træ vil tillade dig at opnå dette look uden at risikere skader på træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com