Peace Garden ideer

December 30

Alle haver er helligdomme, områder af fred hvor vi kan slappe af og slappe af fra belastninger af daglige levende. En fred have, men er et særligt sted at meditere og genskabe kontakten med dig selv og dit samfund. En fred have bør føle åbent og indbydende og konstrueres til at gøre alle dem, der indtaste den føler sig frisk og fornyet når de forlader.

Store religioner

En fred haven skal være dedikeret til billeder af fred, både inden for dig selv og det større samfund. Daglige festlighederne antyder fylde din fred have med symboler på de store religioner der symboliserer harmoni mellem alle trosretninger. Bruge ikoner fra hver religion eller blomster forbundet med religiøse figurer eller religioner såsom passionflower Jesus eller lotusblomst i buddhismen til at oprette hyldest til forskellige religiøse overbevisninger. Skiftevis, indskrives citater fra store religiøse bøger på Platter til at vise, hvordan visdom af de forskellige religioner kan kombinere sammen for at skabe fred i verden.

Meditation Spot

En rolig, stadig plads inden for en fred have kan hjælpe dig stadig og omdanne dit sind. Oprette en isolerede stedet for meditation hvor du kan dyrke indre fred. Stedet kan være så simpelt som en lille sten platform under et træ, modregne en smule fra resten af haven. En mere omfattende meditation sted, skal du installere en lav sten tabel, som du kan bruge som et alter for stearinlys, ikoner og andre objekter til at støtte din meditation. Omgiv stedet med græs, blomstrende planter eller anden vegetation til at skabe fornemmelsen af en sikker, afsondret rum.

Fælles rum

En fred haven skal være et godt sted at samles med dine venner og familie samt et sted for mere ensomme sysler. Skabe et åbent rum med et naturligt udseende for Fællesskabet potlucks, musikalske syltetøj og andre lejligheder. Surround en flad plads med en kant af frugttræer, blomstrende buske og andre landskab planter til at skabe fornemmelsen af et forest grove. Har venner male landskab fliser med billeder eller citater som repræsenterer fred og bruge dem til at oprette en ramme omkring det fælles rum. Skiftevis, gøre en fred gårdhave, kombinere dekoreret og almindelig fliser ind i en kunstnerisk gulv til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com