Peber modnes Off anlægget?

September 1

Peber modnes Off anlægget?

Peppers modnes ikke som de fleste andre grøntsager. De kan høstes og spist når som helst størrelse og farve ønskes. Mange modne peber sorter starte grønne og dreje gradvist gul eller orange, og derefter slå rød som de modnes. Nogle endda tur hvid, lys gul, lilla eller lilla. De vokser sødere som de modnes mod deres slutfase farve.

Modning

Grøn peberfrugt og andre sorter er billigere på deres helfarvede, modne faser, fordi de høstes hurtigere. Hvis venstre på vinstokken, ændre de naturligvis deres modne farver. Når skilt ved den grønne fase, modning processen fortsætter, men mere langsomt. Grøn peber risikerer at visne længe før de skifter farve. Når de begynder at ændre farve, modne de hurtigere når plukket.

Høst

For at modnes en peber efter høst, vente til efter det begynder at ændre farve. Skære peber fra vin med en skarp kniv i stedet for at trække den. Trække peber skader vin. Hvis du planlægger at bruge peber mens grøn, er der ingen grund til at modnes det efter høst. Fuldt grøn peber rynke og forkæle før du ændrer farve.

Modning

Mange gartnere have med held modne peberfrugter med tomater inde i en brun papirpose med toppen tapede tæt. Teorien er, at tomater afgiver ethylen gas, som peber modnes. Gassen accelererer modningsprocessen. Farveændringen vil ikke gøre peber sødere. Sødning processen stopper når du skære peber fra vinstokken.

Temperatur

Modne grønne tomater og peberfrugter gemt i en papirpose på 65-70 grader Fahrenheit modnes i omkring en til to uger. Køligere temperaturer forsinke processen. På 55 F tager det tre til fire uger. Køligere end det, og frugten produceret er ringere.

Opbevaring

Hugge, terninger eller skær peberfrugterne i strimler. Zip peberfrugterne i fryseposer og læg sækken i fryseren holder dem friske til brug i gryderetter eller kogte retter. Peppers pakket ind i plastik bo sprøde i en uge Når nedkølet. De kan også være tørret til langtidsopbevaring eller syltede og dåse i krukker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com