Pecan træ problemer

September 21

Pecan er en populær, velsmagende nødder, der er hjemmehørende i det sydlige og centrale USA. Det er stat træ af Texas og bidrager til denne stat landbrugsindustrien, hvor millioner af pounds af nødder er produceret hvert andet år fordi træer bærer betydeligt antal nødder hvert andet år. Texas Department of Agriculture rapporterer, at $30-$60 millioner værd af pekannødder produceres hvert år. Andre stater, der omfatter pekannødder som en vigtig landbrugs afgrøde er Georgia, Alabama, Louisiana og Oklahoma. Pecan kød er ikke den eneste kommercielle afgrøde disse nødder give---deres skaller gøre god fyldstof for plast træ og finér, og træets træ er lavet i møbler, gulve og andre bygning anvendelser. Uanset om du er en kommerciel pecan producenten eller bare ønsker at nyde hjemmelavet nødder ved at have et træ, er de problemer, denne type af træ kan opleve det samme.

Historie

Spanske opdagelsesrejsende første gang beskrevet af pecan i 1530 ' erne. Cabeza de Vaca nød at spise pekannødder og døbt dem "spekulerer valnød". Pekannødder fik deres moderne navn i 1700-tallet. Denne møtrik blev en korte mad af mange indianske stammer; til tider var denne møtrik den eneste fødekilde for de stammer, der havde pekannødder i nærheden af deres hjem. Amerikanske indfødte folk brugte pecan til mange formål: krydderier og fortykkelse andre fødevarer; medvirken i at gøre en alkoholholdig drik; og bygning, reb og fiber. Forskellige sorter af pekannødder er opkaldt efter de stammer hvor de voksede. Favorit moderne hybrider omfatter Hopi, Sioux og Choctaw pekannødder.

Utilstrækkelig vand

Pecan træ først og fremmest krav til succesfuld vækst er masser af vand. Du kan spare på gødning eller andre af plantens behov, men det vil ikke trives uden store mængder vand, som du bør give gennem hyppige, dybe vande.Mindre, yngre træer behøver mindre vand end store, etablerede pekannødder. Din jordtype også spørgsmål når du beregner din træ Vandbehovene. For eksempel, hvis din pecan vokser i sandet jord, vand bevares ikke samt i lerede jord, så vil du nødt til at give det mere vand end følgende anbefaling.Unge, nyplantede pecan træer behøver 1 gallon vand om dagen, men kun vand en gang om ugen: 7 gallon burde være nok.De anden og tredje år for hvert år af træets alder, også give 1 gallon vand om dagen en gang om ugen. Dobbelt så meget når det er 4 år gammel. For eksempel, Giv en 5-årig træ omkring 70 gallon vand pr uge. Vandet mere i varmt vejr. Du skal bruge en masse vand, især når træer bliver ældre.

Ernæringsmæssige problemer

Pecan træer bør ikke tabe deres blade indtil September, så hvis det begynder at ske i sommeren eller noget andet tidspunkt, ernæringsmæssige problemer kan være synderen. Pecan træer har brug for små mængder af nitrogen-rige gødning, som du anvender på en regelmæssig basis. Anbefalede gødning omfatter ammonium sulfat (21-0-0) og ammoniumnitrat (33-0-0). Pekannødder har sjældent brug for fosfor og kalium. Kompost er en gavnlige næringsstoffer du kan sprede omkring trægrænsen drop.Gødning pigge anbefales ikke, fordi de leverer for meget gødning i ét område og ikke nok i en anden. De kan brænde træets rødder. I stedet, det er bedst at bruge 21-0-0 og spred det jævnt rundt om træet på linjen med drop.Anvende gødning i slutningen af vinteren eller det tidlige forår før pecan knopper begynder at bryde. Det er bedst at bruge halvdelen af den anbefalede mængde før bud pause og den anden halvdel i maj. Et tredje program kan være gavnlige i tunge afgrøde år. Befrugte ikke efter juni fordi den hurtige nye vækst dette forårsager kan gøre dit træ omfattet af frostskader senere på året.

Dårlig Site og jord

Test din jord, før du plante og bruge resultaterne kun som en guide til dit træ gødning behov. Tilføje ekstra gødning til en pecan træ vil ikke hjælpe, hvis det vokser i en dårlig websted eller jord, hvis det modtager utilstrækkelig jord fugt eller dårlig sygdom og insekt kontrol.Lavvandede jord kan forårsage pekannødder at tabe deres blade for tidligt, før udgangen af deres sæson i September eller oktober. Overdrevent sandjord holder ikke fugt godt, og træer kan lider meget på grund af dette problem. I deres native miljøer foretrækker pecan træer rige alluviale flodsletter, at floder og vandløb. Hvis du tager et tip fra naturen og plante din pecan i et lignende miljø med veldrænet, næringsrig jord, øges dine chancer for en vellykket pecan afgrøde. Pekannødder også nødt 3 fødder eller mere jord over tabellen med vand, fordi de ikke overlever når deres rødder er vandlidende.

Insekter og andre skadedyr

Insekter som bladlus og mider angribe undertiden pecan træer. Disse insekter er en anden årsag til pekannødder droppe deres blade før falde. Et insekt kaldet kvist girdler kan forårsage stor skade til pecan træer. For at kontrollere dem, slippe af med kviste eller grene, der falder til jorden og beskære andre grene, der viser tegn på død. Avlerne må undertiden ty til insekticider til at styre kvist girdler insekt. Nogle hybridsorter af pecan, såsom Choctaw, er blevet udviklet for resistens over for dem. Egern, rådyr, vilde kalkuner, vaskebjørne, krager og mange andre typer af dyreliv gerne også spise pekannødder. Hold øje med dem og styre dem med hegn, fælder og andre metoder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com