Pecan træ videnskabelige navn og fakta

June 8

Pecan træ videnskabelige navn og fakta

Pecan træ, Carya illinoinensis, vokser i varmere regioner i USA. Mere end 500 pecan kultivarer er tilgængelige. Træerne tilføjer skygge og skønhed i landskabet mens der producerer nødder op til tre inches i størrelse indkapslet i en tynd shell. Både vilde dyr og mennesker finde nødder en velsmagende behandle.

Historie

Indfødte amerikanere har påberåbt sig pekannødder i tusinder af år før opdagelsesrejsende kom til området. Nødderne blev hurtigt en værdifuld handel element. Den første sending af pekannødder blev sendt til England i 1761.

Distribution

Træerne vokser trives langs Mississippi floodplain hvor dybe og frugtbare jord hjælper træer vokse i rene bevoksninger. Pecan træer er også vokset i Texas og nordlige Mexico. Lange, varme somre og milde vintre er forpligtet til at dyrke træerne.

Beskrivelse

Pecan træer kan vokse op til 70 fod i højde med kufferter nåede op til 6 fod i diameter, når moden. Træerne producerer separate mandlige og kvindelige blomster, så de kan selvbestøvende. Efter træerne vokse mindst fem til seks år, producerer de deres første afgrøde af nødder. Nogle arter af pecan træer tage op til 10 år at producere deres første nødder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com