Pejs Mantel stilarter & konstruktion

December 4

Pejs Mantel stilarter & konstruktion

En pejs mantel består af både hylde og ben, der støtter det og flanke surround og brændkammer, selv. Afhængigt af type og tid perioden af din mantel, vil opførelsen variere. Moderne mantels kommer typisk i stykker, som skal måles, skære og fastgjort til væggen studs, mens bjærget mantels ofte kommer i et fuldt samlet stykke. Næsten alle arkitektoniske periode repræsenteret i unikke mantels inspireret af tiden.

Victorianske

Arkitektoniske design af den victorianske æra understregede rigdom og grandiositet med udførlige og indviklede æstetik. Mantels af samme stil udviser rige og undertiden demonstrative detaljer. Victorianske mantels indarbejdet ofte figur skulptur i den græske og romerske traditioner samt udsmykkede botaniske designs. På grund af kompleksiteten af victorianske design, disse mantels vil kræve opmærksomhed i et værelse og også fysisk fylder dit space. Byggematerialer for klunkestilen mantels omfatter mahogni og marmor. Mantels i klunketiden ville have været fyldt med samleobjekter og tilbehør til yderligere pryder rummet.

Håndværker

Håndværker stil mantel kommer ud af kunst og kunsthåndværk arkitektoniske bevægelsen, der opstod umiddelbart følgende klunketiden. Kunst og kunsthåndværk stil forblev populær fra 1900-1930 og understreger brugen af lokale og naturlige materialer. Samme stil benyttede sig af regionale materialer samt lokale håndværkere, som førte til en individualiseret udseende afhængigt af den geografiske region. Håndværker mantels understrege rene linjer og naturlige finish. Materialer inkluderet træ og sten, og det overordnede æstetiske af typografien håndværker featured glat og lige geometriske linjer. Håndværker mantels er genkendelige fra deres simple tilspidsede ben og usminket finish.

Bjærget

Mens ikke en særlig stil med hensyn til arkitektur omfavne bjærget mantels historie og studier om miljøvenlige design. Indarbejde bjærget materiale i moderne eller historiske boliger er blevet noget af en tendens. Bjærgning forhandlere lager produkter fra fuld mantel omgiver til simple mantel hylder i en vifte af stilarter og materialer, herunder støbejern, eg, fyr og marmor i stilarter spænder fra gotisk til Colonial. Opførelsen af bjærget mantels spænder over enkel ramme sorter til mere omfattende byggeri med hovedstæder, skrå spejle og dækker. Bjærget mantels tendens til sælges som en enkelt enhed og kan kræve hjælp fra en professionel til at passe og installeres korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com