Pejs rørinstallationens

April 11

I mange folks øjne er pejs rørinstallationens velsagtens den mest afgørende aspekt for at installere en pejs. Hvis rørene er ikke rigtige, ventilation til pejsen vil ikke være rigtigt. Forkert installation af kanalsystem kan føre til røg opbakning oppe i huset og andre spørgsmål. Der er nogle tips du kan bruge til at sikre, at din pejs rørinstallationens går glat.

Installation retningslinjer

Før starten, fortrolig med den lokale bygningsreglementer for montering af pejsen rørsystem. Også læse instruktionsbogen til pejsen du installerer og følg den anbefalede rørsystem specifikation. Du kan gå over din boligejer politik eller tale med din forsikringsmægler om projektet, om det er en gør det selv (DIY) virksomhed eller du planlægger at hyre en professionel. Nogle forsikringsselskaber vil ikke honorere krav knyttet til DIY installation eller visse typer af pejse.

Kanalen skal opsige på taget. Der er flere tilgange kan man opnå dette krav. Én metode indebærer kører rør inde i huset, op gennem loftet og ud af taget. Den anden mest almindelige installationsteknik kører rørsystem til en ydermur og op til den passende skorsten højde.

Ejere af ældre huse med forringet ildsteder eller forældede røgrør kan vælge at køre røret gennem de eksisterende pejs. Tale med pejs eller rør kreditor om den bedste måde at køre pejs rørsystem.

Uanset hvilken metode du vælger, vil du kunne købe en installation kit, som indeholder de fleste af de komponenter, du har brug for en korrekt installation. Inkluderet i sættet er et loft støtte krave eller en væg Fingerbøl, der skal installeres hvor røret går gennem loftet eller væggen indramning. Det beskytter mod brand. Sættet bør også omfatte en tag opsigelse cap.

Rørene, som du bruger skal være dobbelt-væg rør eller isolerede rør. Dette rør er officielt kaldet UL-godkendt rustfrit stål klasse A skorsten. Dette er det eneste rør, som du har tilladelse til at installere i vægge, gulve og lofter. Isolerede rør består af to rør i en. En ikke-brændbar isolering indsættes mellem de to lag af pipen.

Klasse A rør fås også i en triple-væg form; Dobbelt-væg pipe er dog den mest populære rør til skorstene. Røret er nemme at installere. Bare stak en sektion af rør på toppen af et andet rør, tænde den og låse det på plads. Lagt støtte stropper omkring hver 8 fod, og holde røret så lige som muligt. Hver albue er ækvivalent med at tilføje 10 ekstra fod af røret. Sikre, at du opretholde pipe clearance fra brændbart materiale, som normalt er et minimum af 2 inches.

Generelt, skorsten røret skal udvide mindst 3 fod over den linje, hvor røret punkterer taget. Røret skal også være mindst 24 inches over noget på taget, der er inden for 10 fod af røret.

Hvis du beslutter at køre i røret ud af og op en ydervæg af huset, kan du være forpligtet til at vedlægge røret. Selvom det ikke er et krav, vil en chase give en poleret look. Matche finish med den eksisterende sidespor eller andet materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com