Pejs Trim ideer

October 16

Pejs Trim ideer

Der er ingen grund til at erstatte din hele pejs, hvis en opdatering til trim kan være tilstrækkeligt. Måske du har ændret din indretning, eller du er bare træt af at kigge på den samme struktur. En ændring af ydre kan give dit værelse en helt ny føler---sammen med et helt nyt brændpunkt. Selv om du er en konstruktion amatør, kan du selv gøre de fleste pejs trim projekter.

Maling

Dette er den hurtigste og nemmeste måde at opdatere dit trim. Før du begynder at male, være sikker på at skrubbe området ned med en løsning på én del blegemiddel og tre dele vand for at fjerne enhver sod, meldug eller pletter. En stålbørste fungerer fint for at fjerne snavs. Efter du har tapede off området med malerens tape, prime området med en latex primer. Efter det er tørt, anvende en frakke af udvendige latex maling. Husk at fjerne tapen, før malingen er helt tørt.

Flise

Hvis du ønsker at dække op gamle trim helt, kan du overveje at tilføje flise trim. Lirke ud den eksisterende trim og fjerne enhver løs maling med en stålbørste. Scuff op bare trim området med en stålbørste, således at mørtlen vil være bedre til at holde. Du skal foretage en midlertidig afsats, at bunden af fliser kan hvile på at holde dem på plads, som de tør. Hvis du har en tabel, der er den korrekte højde, kan du flytte at til direkte niveau med bunden af fliserne, ellers kan du gøre en afsats af træbjælker. En af de mest vigtige ting at huske når du placerer fliser er at måle for at finde den nøjagtige midten af din pejs og begynde at lægge fliser der, så at du ikke gå off-center.

Bygge en ny kappe

Du kan hyre en professionel til at oprette en ny brugerdefineret kappe, eller du kan prøve din hånd på at bygge en selv. Hvis du ønsker at bestille en tilpasset mantel selv at installere, skal du måle den ønskede bredde og højde af din nye kappe. Dette er ikke blot måling af pejs åbning, men også mængden af nødvendige frihøjde på hver side---mindst 6 inches. Du skal også vide, hvor tyk dit Murværk er der omgiver din pejs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com