Pejsen står over for ideer

May 18

Pejsen står over for ideer

Giver din pejs en ny look kan ikke være så svært eller dyrt som det ser ud. Nogle gange er alt det tager en flot kappe til at give dig en bemærkelsesværdig forvandling i design. Når man tænker på alle mulighederne, vil den vanskelige del gøre en beslutning. Der er forskellige materialer kan bruges til at gøre din pejs ser elegant, rustik eller moderne. Kontroller, før du begynder enhver pejs projekt, som du tjekke med det relevante statslige organ om brandsikkerheden.

Nem Makeover

Omdanne mursten på et lille budget kan ske med lidt opfindsomhed. Du kan male mursten i næsten alle farver tænkelige. Der er maling lavet netop for mursten eller murværk, eller du kan bruge en latex maling sammen med en mursten primer eller balsam. Kapper og Arner kan tilføjes, eller hvis en kappe er allerede på plads, det kan blive malet i den samme eller en komplementære farve. Træ kapper altid ser charmerende og er nemme at vedligeholde; skifer kan være et godt valg for en skorsten. Denne remodeling projekt er billig, men vil gøre hele dit værelse ser nye.

Kapper

Hvis du har en pejs, der er dybest set et hul i en murstensvæg, pynte det med en kappe. Sider og top kommer i ét stykke, og de er relativt nemme at installere. Hvis du kan lide den vintage look, køb på antikke butikker eller ring til en virksomhed, der rydder ud hjem og gamle bygninger inden nedrivning. De fleste af disse fund skal lakering, men der er en del af charmen. Mursten mellem brændkammer og kappen kan også malet eller dækket. Normalt vil et installationsprogram placere cement board på mursten og derefter installere fliser, marmor eller kalksten. Denne samlede transformation falder i en mellemlang prisklasse.

Andre vender ideer

Bruge indretningen af rummet som udgangspunkt for at beslutte hvilken slags pejs vender du ønsker. Hvis det er en antik eller rustikke udseende, Tænk på flise, sten, skifer og floden rock. Keramiske fliser er den billigste, og du kan få det i næsten enhver farve og størrelse. Skifer og marmor er nemme at vedligeholde; marmor er nok den nemmeste at installere. Rock og sten beklædninger ikke alt for svært at installere, men er lidt sværere at holde rene. Alle materialerne kan installeres med enhver type af kappen. Hvis du ikke har budget vedrører, gør marmor står over for med en marmor kappe en elegant pejs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com