Perfekt maling farver til soveværelset

April 17

Perfekt maling farver til soveværelset

Værelses standardfarver er altid et godt valg, men de risikerer at blive lidt for sikker. Hvid på hvid er ofte fortolkes som frilly eller glat; Uanset hvad, det gør en erklæring om specifikke design. Lyseblå er fredelig og afslappende--bare, hvad du ønsker i et soveværelse. Grå, gul og rød, men oprette deres egen karakteristiske optrædener, koordinere med et vilkårligt antal af stilarter og giver en forfriskende original look til soveværelse eller gæsteværelse.

Sofistikeret grå

Flad grå---en farve som tin eller tordenskyer---er den ny sofistikeret. I et soveværelse er gray en folie til trægulve og neutrale farver. Det rammer kunst glimrende og montrer interessant eller elegante sengetøj. Grå ser perfekt med mørke trækul tilbehør, skarpe hvid trim og nuancer af kiks eller taupe. Det holder sine egne ved siden af en lyse lilla dynen, en poleret metal skrivebord eller en moderne lime natbordet. Grå er et godt valg for en maskulin soveværelse, men farven er så meditativ og så smart, at det vil rumme en bred vifte af designstrategier og soveværelse møbler. For en delikat eller meget minimalistisk værelse dove en bleg grå flyder naturligt i kalksten eller polerede betongulve, store vinduer indrammet i unstained træ og masser af hvide at holde lys reflekterende off enhver overflade.

Solrig gule

Smørblomster og påskeliljer låne deres farve til denne lyse maling, der spejlvender et trist soveværelse til fab og munter. Real gul opvejes af bejdset træ gulve og højglans hvid trim. Det virker med provencalske tekstiler, sprød tattersals og plaider, blomstrende chintzes, hvide stiplede swiss, ultra moderne og malede victorianske møbler. Et alternativ til en levende gul er en saftig, bleg cremet gul. Det par godt med off-white linned, backs-up klan plaider; en navy tartan sengetæppe og gardiner, for eksempel, kan trække ud intenst feminine roser, abrikoser og sarte tekstiler uden at kigge "girly." Når du vælger en gul soveværelse, vælge belysning omhyggeligt. Farve-korrigeret og dagslys pærer sikrer, at lyset i rummet er ikke gusten eller jaundiced---et problem, der kan opstå, hvis almindelige glødepærer der bruges.

Fed rød

Læbestift rød, kinesisk emalje rød, Bordeaux rød, rutabaga røde---hver eneste af disse nuancer kan give kongelige behandling til et soveværelse. En klar, skinnende rød, lakeret som Diana Vreeland gamle parlor, opkald til broderet silke sengetøj og pude shams eller faux dyr udskrive sengetøj, gardiner og tæpper. Kinesisk rød--farve af disse vidunderlige kister med interessante hardware--er en smule mørkere og kunne smigre ibenholt klædeskab, en børstet stål sengeramme eller lyseblå sengetøj med anstrøg af flåden i lampeskærme og et gardin stribe. Bourgogne rød fungerer godt med creme trim og mørkt træ. Rutabaga---en rød med et strejf af lilla--blander pænt med sydvestlige cactus greens og græskar eller terracotta appelsiner, mørk eller lys træ og hvid eller creme accenter med et strejf af guld.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com