Pergo gulv som en midlertidig gulv

July 3

Ligesom mange typer af laminatgulve installerer Pergo gulv uden brug af en lim, søm eller skruer. Da plankerne ikke få limet eller naglet, forbliver de usammenhængende fra undergulvet nedenfor, som giver mulighed for gulvbelægning nemt tages op når som helst, hvilket gør den ideel til brug som et midlertidigt gulv.

Gulvmateriale

Selvom Pergo gulve har et udseende svarende til at af hårdttræ gulvbelægning, gulv-planker fremstillet af Pergo er faktisk laminat planker, som ikke bruger solid træ stykker som traditionelle hårdttræ gulvbelægning. Plankerne brug i stedet en træ komposit lavet fra stumper af træ holdt sammen gennem en kemisk proces. Pergo laminatgulve planker har også en gennemsigtig ydre belægning, der forhindrer absorption af væske, hvilket gør dem gavnlig når indtræffer overløb.

Pergo i værelser

Trods den laminat belægning, der dækker Pergo gulv planker, anbefaler Pergo ikke bruger sine gulve i værelser hvor fugt er et konstant problem, såsom badeværelser eller kældre. Pergo gulv kan tjene som midlertidig gulve i alle rum i huset uden konstant fugt eksponering, men. Gulvbelægning fungerer godt i værelser hvor du gerne vil oprette en hårdttræ gulv udseende uden at betale en højere pris for traditionelle hårdttræ planker.

Før Installation

Før om Pergo gulv som en midlertidig gulv, skal du indstille plankerne i rummet, hvor du vil installere dem 48-72 timer før installation. Forlade gulv planker i indpakning, hvor de kom, og læg dem fladt at tillade planker til at acclimate til de temperatur og fugt betingelser i værelset, forebyggelse af skader hos plankerne som du installere dem ned. Gulve, som du planlægger at lægge Pergo gulv skal udjævnes med udjævning sammensatte, renset, og dækket med en plastik underlag.

Installere Pergo gulv

Pergo gulv installeres ved hjælp af den samme proces anvendes til at installere mange andre sorter af trægulve og laminatgulve. Processen begynder ved at lægge plankerne ende til at oprette en række med planker på tværs af rummet på den ene side. Efterfølgende rækker for gulv tilsluttes først ved hjælp af rillerne indbygget i gulv planker. Alle rækker af gulvet er lagt på denne måde så at selvom plankerne ikke må sættes på gulvet, de er sikret til hinanden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com