Pergola konstruktion Tips

January 24

Når det handler om at opbygge strukturer, en pergola er ikke præcis funktionelle. Det har ingen døre, Vinduer eller vægge. Lameller i taget blokere ikke meget sol medmindre struktur bliver brugt til at støtte vinstokke eller er dækket med et solsejl. Men når det kommer til at definere rummet af et udendørs rum, en pergola er en god mulighed. En pergola kan normalt være bygget i en weekend af en person med begrænset træbearbejdning evne.

Værktøjer

Konstruere en pergola opfordrer til grundlæggende træbearbejdning og konstruktion værktøjer, som omfatter Carpenters blyanter, et målebånd, en mason's linje og en kridtstreg, jig så, rundsav, gering sav, bor, skruetrækker, træskruer, en stige, hammer, negle, en tømrer niveau, en skralde, socket og transport bolte, orkanen parentes, post hul gravemaskiner, skærver, Quickrete, en trillebør og en blanding murske , og sikkerhedsudstyr såsom en hard hat, handsker, beskyttelsesbriller, en maske og øre propper. Afhængigt af om din pergola er knyttet til et dæk, terrasse eller fritstående på snavs, du muligvis ikke bruge hver eneste af disse værktøjer.

Beliggenhed

En pergola er en fritstående struktur, der kan være placeret i enhver del af din værftet. Du kan bruge din pergola som en overgang punkt langs vejen til opdele udendørs værelser, som en gateway mellem front og baggårde eller på et dæk eller gårdhave. Begyndende med en plan er vigtigt. Du kan købe foruddesignede pergola planer eller skitsere dine egne. Når du har en plan, kan du begynde faktiske konstruktion af placering af pergola's kolonner. Kolonnerne skal være linet op direkte med deres naboer og kolonnen på tværs af pergola. Grave post huller med post hul gravemaskiner; Fyld bunden af hver enkelt hul med skærver. Derefter indstille hver kolonne i hullet, og sørg for, at det er oprejst. Du kan bruge midlertidige seler til at støtte dem, mens du hælde fundamentet. Mix Quickrete (eller et lignende produkt) og fylde hullet. Tillade Quickrete at tørre og hærde, før konstruere bjælker på tværs af toppen af pergola. For pergolaer, der er bygget på et dæk eller gårdhave, kan du i stedet bolt kolonner til den bærende struktur.

Bjælker og spær

Før opsætning af kolonner, kan du finde det praktisk at predrill nogen skanken huller i de stillinger og bjælker. Når din kolonner er på plads, kan du søm en midlertidig støtte til dem for at styrke formål, mens du vedhæfte bjælker. Løft strålen på plads og hvile det på støtte og midlertidigt holde det på plads med en skrue. Gentag processen med en bjælke på den modsatte side af kolonnen. Derefter vedhæfte en transport bolt gennem de forborede skaft hul at holde bjælker til kolonnen mere permanent. Gentag denne proces for at skabe bjælker for hver af dine sæt af kolonner. Løft derefter spær i sted crossways over bjælker. Bruge en precut bestyrelsen til at måle afstanden mellem spær. Plads hver spær lige så med sin nabo. Hold dem midlertidigt med orkanen beslag og vedhæfte dem til bjælker ved hjælp af en hammer og søm.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com