Permanent vs modulære bygninger

January 10

Modulære boliger er fabrikken-bygget, lavet i delvist samlet stykker, som sendes derefter til det sted, hvor de vil blive rejst. "Stick-bygget" huse er huse, traditionelt bygget på stedet. Modulære boliger normalt koster mindre, bygges hurtigere og er mere holdbare end stick-bygget. Men deres videresalg værdi kan ikke være så høj.

Omkostninger

Modulære boliger vil normalt koste mindre, fordi deres producenter køber materialer i bulk og på en rabat.

Holdbarhed

Modulære boliger er normalt mere slidstærk end almindelige boliger fordi designere skal gøre hver underenhed (pre bygget mure, for eksempel) hård nok til at udholde leverance til det websted, hvor det vil være færdig.

Kvalitet

Fordi modulære hjem er bygget på en fabrik, forhindrer dette alle slags vejr skader eller sæsonbetonede problemer under opførelsen.

Hastighed

Modulære boliger kan konstrueres hurtigere end "stick-bygget" huse på grund af det system, de er designet omkring. Bortset fra at være bygget på en fabrik, bruge arbejdere også et samlebånd tilgang til at konstruere underenheder, øge den generelle konstruktion hastighed.

Værdi

Selv om værdien af modulære boliger kan stige over tid, de øger ikke så hurtigt eller så meget som et traditionelt bygget hjem. Men værdien af et hjem er hovedsageligt baseret på dets tilstand, og en velbygget modulære hjem kan være lige så indbringende som en velbygget traditionelle hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com