Persimmon Tree skadedyrsbekæmpelse

April 11

Persimmon Tree skadedyrsbekæmpelse

Hjemmehørende i USA, persimmon træer almindeligt trives i de sydøstlige regioner i landet. De giver smukke farve i de efterårsmånederne, og er let at vokse i de rette betingelser. De fleste er resistente over for skadedyr.

Fælles skadedyr

Fælles persimmon tree skadedyr omfatter skalaer, persimmon psyllid, larver og persimmon soegeren. Almindelige sygdomme omfatter svampe leaf spot, kvist dieback og meldug samt svampeinfektion Botryosphaeria dothidea.

Kontrol

Efter Clemson University udvidelse er persimmon soegeren den mest besværlige persimmon skadedyr. Det påvirker kun indfødte persimmon tree arter, ikke orientalske sorter. Skaden opstår normalt på basis af stammen. Desværre, skadedyr er ganske robust og tilstrækkelig kontrol er begrænset. Effektive kemiske behandlinger mod peachtree soegeren kan dog også være effektiv for Kaki træer. Forskere også studerer effektiviteten af biologiske nematoder.

Andre metoder

Generelt er kemisk plantebeskyttelse kontrolelementer ineffektive for persimmon skadedyr. Heldigvis, træerne tendens til at have nogle problemer med skadedyr. Forhindre pest problemer med korrekt vanding og kunstvanding og gode kulturelle praksisser, som beskæring og forme når det er nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com