Pest Control kemikalier for hvepse

August 27

Pest Control kemikalier for hvepse

På grund af deres smertefulde sting, hvepse er ofte betragtes som farlige, men de er faktisk nyttige insekter, der lever af andre ødelæggende skadedyr som larver og fluer. Hvepse lever i kolonier og gøre reder, de lever for kun et år. Af denne grund er det normalt bedst at ignorere en rede i stedet for at bruge en kemisk bekæmpelse for at udrydde hvepse inde. Men når kemiske kontrol er nødvendig, der er visse applikationer og løsninger, der virker bedre end andre.

Programindstillinger

En metode til at fjerne hvepse indebærer direkte sprøjtning kemiske insekticider på en Hvepsereden at fange og dræbe hvepse inde. Det kræver dog at finde reden og komme tæt nok til at anvende kemikaliet uden at blive angrebet. En anden metode til at styre hvepse er med gift agn; lægge en agn fælde for at lokke skyllevæske hvepse i håb om, at de tager agn tilbage til reden for andre at fodre og dø. Med gift agn, du behøver ikke at finde eller få nær en Hvepsereden, men--afhængigt af tilgængelige fødekilder--hvepse ikke altid tiltrukket til agn.

Kemisk kontrol

Insektbekæmpelsesmidler programmer kræver, at hvepse kontakter den kemiske løsning for dem til at dø. Hvepse, der ikke kommer i kontakt med løsningen er påvirket, hvilket betyder, at flere programmer kan være forpligtet til at fjerne kolonien. Kig efter et pesticid med aktive ingredienser som ricinusolie, citronella 2-phenethyl propionat eller æblesyre--som alle er klassificeret af amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) som "minimal risiko pesticider", der udgør lille fare for mennesker og dyr, men er effektive til at udrydde hvepse.

Ansøgning Tips for insekticider

Gælde en insekticid for et Hvepsereden når hveps aktivitet er langsom eller ikke-eksisterende mens hvepse hviler om aftenen. Spray den våde løsning på Redens indgang og stopper ikke sprøjtning indtil den kemiske løsning helt dækker reden. Aldrig sprøjte et insekticid i en underjordisk reden; Det er næsten umuligt at mætte den hele reden, som gør dig sårbar over for en hveps angreb.

Gift agn kemikalier

Sulfluramid, fipronil og 1080 er kemikalier, kan du blande med protein-baserede agn som tun, sardiner eller kattefoder at oprette gift agn for hvepse. Hver af de tre kemikalier er effektiv til at fjerne hvepse; dog virker fipronil hurtigere end de to andre trods en lavere toksicitet niveau.

Fremtidige overvejelser

Trods brugen af kemisk kontrol er chancen for hvepse vender tilbage år efter udryddelse stor. Hvepse er kendt for at søge efter mad op til 2,5 miles fra deres reder. Dronning hvepse, navnlig navigere mere end 40 miles til en passende nesting placering og ofte vende tilbage til det samme sted valgt det foregående år, selv om en agent til tabsstyring blev tidligere brugt på webstedet. Du kan, skal derfor gentage kemisk kontrol ansøgning til at slippe af med hvepse i de efterfølgende år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com