Pest Control Tips for bier

March 3

De fleste typer af bier er ikke-truende, og vil ikke angribe, medmindre de er provokeret. Stadig, en sværm af bier eller i nærheden bier reden kan være en truende proposition. Der er en række forskellige taktikker som bier kan kontrolleres og fjernes.

Lokal hjælp

Kontakt en biavler i dit lokalområde til at forhøre sig om fjernelse bistand. Fordi honningbier er en mangelvare, vil mest biavlerne sandsynligvis være mere end glad for at finde frem til en aftale med dig. De vil have ordentlig udstyr og beskyttelse til støtte i at fjerne bierne, og din bi problem kan løses, enkelt og nemt.

Lokalisere kilden

Hvis du beslutter at fjerne bierne selv, vigtigste er at lokalisere kilden: reden. Bier er dag bolig insekter, hvilket betyder, at den bedste tid til at finde deres reden er omkring solnedgang, når solen går, eller når solen kommer op ved daggry. Omkring disse perioder, du bør kunne se bierne sværmer i området i reden, hvilket vil give væk dens placering. For at fjerne bee problem, skal du tackle den kilde, som er rede, hvor bidronningen bosat.

Insekticid brug

Der findes insektgift-produkter, der er designet specifikt til at udrydde bier. Centrale er at bruge dem på reden i stedet for de bier, der flyver uden for reden. Dit mål bør være at vente indtil om aftenen eller efter mørkets frembrud og pynte i beskyttende gear. Hvis du ikke kan låne eller leje en biavl outfit, derefter pynte i tunge sweats og bruge elastikker til at sikre tøj. Bær tykke sokker og stærk sko og dække dine hænder med handsker. Spray reden grundigt med en dåse insekticid, derefter vende tilbage den følgende nat og gør det igen for at sikre, at reden er korrekt taget sig af.

Naturlige Bee kontrol

En anden mulighed er naturligt bi kontrol, som udnytter en bee fælde at slippe af bier naturligvis uden giftstoffer. Tage en to liters sodavandsflaske og afskære konisk slutningen. Vend det på hovedet og placere det tilbage på flasken til at oprette en tragt. Placer en tomme eller to af sodavand eller saft i flasken, og placere flasken i nærheden af bee reden. Bierne vil blive tiltrukket til flasken af juice eller sodavand, men de vil være i stand til at undslippe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com