Pesticider, der er Nonbiodegradable

January 23

Pesticider, der er Nonbiodegradable

Pesticider, der er nonbiodegradable bevarer deres kemiske virkninger i jord, vand, dyreliv, luft og mennesker som en bivirkning af deres brug på skadedyr. En biologisk nedbrydeligt--organisk--pesticid har ikke en toksisk virkning. Det er ændret og transmuted af dens fysiologiske miljø. Pesticider omfatter sneglen og slug agn, mange græsplæne ekstraudstyr produkter, insekticider, weed kontrol produkter, fungicider og gnaver mordere.

Processen med biologisk nedbrydning

Bakterier, svampe, leddyr og millioner af andre mikroorganismer indtage, opløses og tygge materialer i jorden, at skabe næringsstoffer i deres organer. Nonbiodegradable pesticid kemiske forbindelser dræbe ofte mikroorganisme befolkningen i jorden. Nogle pesticider er transmuted af mikroorganismer, vender tilbage jord til sin sunde balance. Metabolitter og inert ingredienser er føjet til pesticider for at forbedre ydeevnen eller nedbryde kemikalier i miljøet. "Ofte metabolitten er mere skadelig end det overordnede pesticid," ifølge ud over pesticider mindst giftige Service Directory.

Aktive og inaktive ingredienser

De inaktive ingredienser i mange almindelige kommercielle nonbiodegradable pesticider er varemærkebeskyttet hemmeligheder, at producenten ikke er forpligtet til at afsløre. EPA teste ikke rutinemæssigt effekten af kombination af inaktive og aktive ingredienser i nonbiodegradable pesticider. Inaktive ingredienser er ikke kemisk, biologisk eller toksikologisk inert. På deres etiketter anføre mange nonbiodegradable pesticider, at de indeholder 75 til 95 procent inert ingredienser ikke afsløret for offentligheden.

Giftige synergi

Roundup er verdens bedst sælgende nonbiodegradable luge killer pesticid. Dets aktive ingrediens glyphosat, har en EPA toksicitet kategori 3 bedømmelse af lidt giftigt og lidt irriterende. Sin inaktive ingredienser i kombination med glyphosat forårsager celledød og reproduktive abnormiteter, ifølge en University i Caen, Frankrig, undersøgelse. Roundup er sprøjtet på felter, der dyrker genetisk modificerede afgrøder.

Pesticidresistens

Nonbiodegradable pesticid weed kontrol produkter udrydde ikke helt ukrudt de målretter, ifølge New York Times. Ukrudtsarter designet såsom bynke-ambrosie og horseweed nu vokse i felter af fødevareafgrøder, der er blevet sprøjtet med Roundup specielt til at udrydde disse ukrudt. Brug af kemiske pesticider skaber kemiske resistente ukrudtsarter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com