Pesticider for græshopper

March 1

Græshopper er planteædende insekter, der typisk lever af grøn vegetation. Ikke særligt kræsen om hvad de spiser, græshopper vil ofte invadere værfter og haver, spise bladene af prydplanter, frugt og grøntsager, forårsager betydelig skade i processen. Du kan mindske den virkning, som græshopper har på din landskab og haveplanter ved velovervejet anvendelse af visse typer af insekticider, som kommer i form af både kemiske og biologiske behandlinger

Organofosfater

Organofosfater er blandt de mest magtfulde af insekticider. Ifølge EPAS webside "Om pesticider", disse pesticider direkte og negativt påvirker nervesystemet af insekter herunder græshopper. Acephat, der varer flere dage og er meget hurtigt virkende, er en af organophosphater normeret til at styre græshoppe angreb. Oklahoma State University udvidelse anbefaler acephat for prydplanter kun. Diazinon anbefales til brug i værfter og haver og er også hurtigt virkende; Det har dog en kort aktivitet periode.

Karbamat

Lavet af carbamic syre, er karbamat insekticider en anden type nervegas. Disse insekticider forstyrre et enzym, der styrer neurotransmitter acetylcholin. Carbaryl, fremstillet under flere forskellige tilfældige navne, herunder udvik-Lomé, er en effektiv karbamat insekticid, der giver en hurtig handler afskrækkende mod græshoppe skadedyrsangreb.

Pyrethroider

En syntetisk udgave af naturlige botaniske insekticider pyrethrin pyrethroider er mere stabile end andre insektmidler. Et systemisk pesticid, mange pyrethroider angriber nervesystemet af insekter, herunder græshopper. Esfenvalerat, lamda-cyhalothrin (sælges som spectracide) og cyfluthrin anbefales til brug mod græshopper i både yard og have miljøer. Disse pyrethroider handle hurtigt og har en moderat resterende tid.

Insekt vækstregulatorer

I stedet for at dræbe insekter direkte, påvirke insekt vækstregulatorer vækstmønstre af umodne insekter forhindrer modning. Dette hæmmer juvenile græshopper evne til at vokse, at forhindre dem fra at nå voksenalderen og i sidste ende dræbe insekter. Diflubenzuron er normeret til styring af græshopper og er især god til brug på range land og græsarealer. Denne langsomme handler insekticid kun dræber umodne græshopper, kendt som nymfer, og påvirker ikke modne voksne.

Botaniske ekstrakter

Mindre effektiv end andre typer af insekticider giver botaniske ekstrakter en økologisk tilgang til græshoppe kontrol. Pyrethriner, uddrag stammer fra en type af krysantemum blomst, har været brugt i århundreder som et insekticid. Pyrethriner har en kort resterende tid og er forholdsvis hurtigt virkende. Neem ekstrakt kommer fra neem træ, indfødte til Asien og nu dyrkes over hele verden. Dette uddrag er sikker til brug i værfter og haver og er effektiv mod unge græshoppe nymfer, ifølge Oklahoma State University forlængelse.

Biologisk behandling

Visse typer af mikrober, specielt svampe, når det indtages af græshopper inficere insekter og slå dem ihjel. Disse svampe kan konverteres til en effektiv insekticid. Navnlig kan svampen Beauveria bassiana sprayes sikkert på planter som græshopper fodring på. Biologiske behandlinger som denne bruges bedst i køligere forhold med forholdsvis høj luftfugtighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com