Pesticider For salat

July 16

Pesticider For salat

Voksende salat i hjemmet er både et relativt nemt projekt for uerfarne gartner og en enestående måde at tilføre din hjem til madlavning med smag af hjemmedyrkede grøntsager. For at investere betydelige tid og kræfter nødvendigt at høste en salat ville afgrøde kun at have den afgrøde, der er ødelagt af skadedyr helt sikkert være en nytteløs enterprise. Du kan undgå denne faldgrube ved omhyggeligt designe en pest control program til at beskytte din salat afgrøde.

Salat skadedyr

Pest kontrolprogrammer skal altid være rettet mod individuelle skadedyr arter, så du kan designe en salat insekt Kontrolprogram er det nødvendigt først at vide, hvad skadedyr er tilbøjelige til at angribe din salat planter. Larver og orme sukkerroer armyworm og kål looper, cutworms og importerede cabbageworm, der forårsager fodring skader på salatblade er et større problem. Små insekter, der lever af andre dele af planten er også problematisk. Disse små insekter omfatter bladlus, bønne bladlus, grønne fersken bladlus, kartoffel bladlus, majroe bladlus, drivhus whitefly og leafhopper.

Naturlige metoder

Som normalt er tilfældet, er forebyggende foranstaltninger de mest effektive måder at beskytte dine planter mod skadedyr skader. Overveje at købe naturligt insektresistente sorter af salat, som der er sandsynligvis mindst et par af disse i dit område. Hvis din salat planter er allerede angrebne, undersøge de naturlige rovdyr af insektet, der angriber din salat planter, og hvis det er muligt, indføre de rovdyr eller parasitter--snyltehvepse eller nematoder, almindeligt--nær din salat planter.

Pesticid kontrol

Alvorlige angreb kan kræve et pesticid til fuldstændig udryddelse. Identificere den nøjagtige insektarter, der infesting dit salat planter og købe en godkendt insekticid, der er mærket til udendørs brug på salat planter for at kontrollere den nøjagtige art. Nøje overvåge dine planter for at se, hvis angreb er blevet fjernet. Hvis den har, tjekke dine planter med jævne mellemrum for fodring og andre skader til at sikre, at insekter ikke er vendt tilbage til de samme planter.

Bemærkninger om pesticider og salat

Anvendelsen af pesticider på salat har været genstand for både forskning og kontroverser. Salat er betragtes som en "high-value" afgrøde, sammen med broccoli, jordbær og andre, på grund af popularitet blandt forbrugerne. På grund af dette bruge ofte landmænd "forsikring" anvendelser af forebyggende insekticider, selv når deres brug ikke er begrundet i tilstedeværelsen af en ødelæggende skadedyr. Disse unødvendige programmer indføre ikke kun bekymringer over de sundhedsmæssige virkninger af at spise pesticider-behandlede salat; de synes også at reducere salat afgrøde udbytte samt. Den nederste linje er at pesticider bør kun anvendes, når det er absolut nødvendigt, og når de er nødvendige, bør anvendes i som små doser som er muligt at fjerne skadedyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com