Pet-kammeratlig barkflis

November 10

Pet-kammeratlig barkflis

Barkflis ikke kun beskytter dine planterødder, men det hjælper også til at forhindre jorderosion og vækst af uønskede ukrudt i haven. Desværre, ikke alle materialer, der anvendes til at gøre barkflis er sikkert at bruge omkring vores firbenede venner. Når du vælger typen af barkflis du ønsker at sætte i din have, vælge materialer, som er ugiftige og sikker for dit kæledyr samt dine planter.

Træ

Træ barkflis, herunder pine, cedertræ og walnut hardwood, gør et generelt pet-safe valg, som også er attraktive i din have. I virkeligheden, anvendes cedar spåner i pet bedding, selv om de kan undertiden forårsage hudirritationer, hvis din hund eller kat ruller rundt på den. Både hårde og bløde træsorter er biologisk nedbrydeligt, bryde over tid, og olier af træsorter som cedertræ bidrage til at afskrække haven insekter og pet parasitter. Træ barkflis også absorberer lugte hvis dit kæledyr beslutter at fjerne den.

Genbrugt avis

Genbrugt avis gør en miljøvenlig barkflis valg samt en pet-safe. Avis stykker indeholder ingen giftige kemikalier, der kan skade dine planter eller kæledyr, selv om ingested. Selvom aviser i fortiden bruges blæk indeholdende tungmetaller, bruge moderne sort-hvide aviser soja-baseret eller oliebaseret blæk, som er ugiftige, ifølge West Virginia University Extension Service. Den papirbaserede barkflis er også bløde under poter af uregerlige kæledyr.

Gummi

Gummi barkflis, er også kaldet gummi crumb, lavet af genbrugte dæk og betragtes som ugiftige til kæledyr, planter og mennesker, ifølge California Department af ressourcer genvinding og nyttiggørelse. Denne type af barkflis er blød, tiltrækker ikke dyr til det og er almindeligt anvendt i hund parker på grund af sin pet-kammeratlig egenskaber. Fordi det ikke nedbrydes, det er også en mere permanent løsning til din have og kommer i en bred vifte af nuancer, der kan tilføje en pop af farve til din værftet. Vedligeholdelse er simple, der kræver den lejlighedsvise skylning med din vandslange, som også vasker væk lugte hvis dit kæledyr eliminerer på barkflis.

Potentielt giftige barkflis

Undgå at bruge barkflis fremstillet af kakao bønne skaller, som er et biprodukt af chokolade produktion. Selv om denne muld lugter godt og ser attraktivt ud, kan det tiltrække nysgerrige kæledyr at det på grund af sin søde lugt og smag. Hunde eller katte at indtager kakao barkflis kan opleve opkastning, diarré, hyperaktivitet, øget hjertefrekvens og endda kramper.

Overvejelser

Græs, blade og andre plante udklip kan gøre pet-safe barkflis men kun hvis de ikke er behandlet med pesticider eller herbicider. Sten er også pet-safe hvis de er glatte, så at de ikke har flossede kanter, som kan skade poter. Desværre, hvis dit kæledyr lider af pica og har en forkærlighed for at spise nonfood varer som barkflis, enhver form for barkflis kunne gøre pet syg når det indtages, især i store mængder. For eksempel, kan sten, træ eller gummi forårsage gastrointestinale blokeringer når det indtages. Træ indeholder også harpikser, der kan forårsage mave vred eller nervesystemet depression når spist i store mængder, advarer American Society for forebyggelse af grusomhed mod dyr. For kæledyr med pica, skal du bruge store, dekorative sten som barkflis, fordi de ikke vil passe ind i din pelset følgesvend mund.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com