Pet kammeratlig Grub kontrol

October 9

Pet kammeratlig Grub kontrol

Larver kan være reel skadedyr i gården. Men, ikke alle grub metoder vil være sikkert for familiens kæledyr. Kæledyr er ofte betragtes som medlemmer af familien, så deres sikkerhed er højeste prioritet. Når du har brug at beskæftige sig med larver, svaret ligger i at bruge naturlige måder at frastøde larver, der er effektiv og endnu sikker bør familien katten eller hunden bliver udsat for dem.

Instruktioner

•Sprinkle Mælkevejen spore pulver rigeligt på toppen af din plæne. Afmåle 10 ounce af mælkeagtig spore og spred det jævnt over et 2.500-square-foot græsplæne. Justere mængden af mælkeagtig spore nødvendige baseret på størrelsen af din egen græsplæne. Mælket spore er et naturligt forekommende stof, der kan forhindre spredning af larver. Det er sikkert at bruge omkring kæledyr og børn. Selv de sunde insekter og fugle, der er godt for din græsplæne vil ikke blive påvirket.

•Spray din græsplæne med en neem olie-infunderes spray til at dræbe larver og holde dem fra tilbagevendende. Bland 4 tsk af neem olie med hver gallon af vand. Spray din plæne ved hjælp af en regelmæssig haven sprayflaske og spray blade og rødder af buske. Neem træet i Indien indeholder neem olie i dens blade og frø, der er kendt som sallanin. Dette er et naturligt forekommende insekticid, det er sikkert at bruge omkring pets. Det er også bruges til at hjælpe med at forhindre myg skadedyrsangreb. Det vil stoppe japanske biller fra lægge æg, derved stoppe din grub problem.

•Støvposens jorden omkring rødderne af planter eller rosebushes let med baby pulver. Baby pulver gør jorden frastødende på larver og så de vil flytte væk for at finde bedre fødekilder. Baby pulver bør ikke såre dit kæledyr skal de blive nysgerrige og undersøge det behandlede område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com