Petro olie værktøjer

April 20

Petro olie værktøjer

Petro olie værktøjer er nyttige i olie og gas industrien. Mange af værktøjerne hjælpe arbejdstagere overvåge, kontrollere og vedligeholde strømmen af olie og gas væsker fra brønde. Nogle benzin olie værktøjer har mulighed for at øge eller mindske hastigheden af strømmen af gas eller olie, da det rejser gennem godt, mens andre værktøjer funktion som sikkerhedsmekanismer til at beskytte driller og miljøet. Olie og gas industrien konstant arbejde med pres kontrolsystemer, mangfoldigheder og overvåger.

Blowout sikkerhedsventiler

En blowout forebyggelsen eller BOP er en stor enhed, som sæler, styrer og overvåger gas- og oliekilder. Enheden lukkes når en underjordisk zone alt for pressurizes, som forårsager olie eller gas væske til at passere gennem wellbore, truer sikkerheden for driller eller udstyr. Denne funktion forhindrer, at brønden frigive eksplosive trykket i atmosfæren.

Mangfoldigheder

Olieindustrien anvender lavtryk mangfoldigheder. Mangfoldigheder er et arrangement af rør ventiler skabt for at opretholde, allokere og overvåger forskellige former for væske som gas eller olie. En choker manifold typisk sidder på gulvet i riggen og mindsker presset fra oliekilder, mens det lykkedes strømmen af olien.

Kill manifold er en anden type af manifold. Dens formål er at forhindre væsker ind wellbore. Denne type af manifolden flytter reservoir væsker gennem wellbore eller pumper højere tæthed mudderet gennem wellbore. I nogle mangfoldigheder udfører den begge funktioner.

Pres kontrolsystemer

Olie drillers bruge pres kontrolsystemer som gate ventiler eller kontraventiler for boring. En gate valve er en form for regulator, der har en glidende gate, der stopper strømmen af væske. Ventil forsegling og operativsystem, gate ventil til at arbejde ordentligt det skal bruge arbejde at være fuldstændig åben eller komplet lukket. Kontraventiler giver mulighed for olie eller gas i en bestemt retning, og de tjener som en enten en sikkerhed eller kontrol enhed.

Producenter

Olie- og gasindustrien virksomheder vælge enten nye udstyr eller renoveret udstyr til boring petro olie eller gas. Nogle almindelige mærker af petro olie værktøjer omfatter Hydril, Shaffer og Cameron. Desuden, mange virksomheder specialiserer sig i eftermarkedet petro olie værktøjer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com