Pex crimpning vs fastspænding

March 29

Pex crimpning vs fastspænding

PEX står for "crosslinked polyethylen," opkaldt efter fremstillingen af det plastslanger. PEX VVS er en drikkevand VVS-system, der bruger fleksible, holdbare plastslanger og metal eller plast beslag og stik. PEX rør kan installeres på forskellige måder; nogle af de mest almindelige metoder er metoderne crimpning og klemmer. Disse metoder bruger metalringe, der er klemt omkring slangen til en stram fælles.

Metode til Installation

PEX crimpning system består af en metalring, der er placeret over PEX rør. En stor værktøj, kaldet en crimper, er placeret vinkelret på slangen og placeret perfekt over ringen. Crimpning værktøj håndtagene er klemt sammen over ringen; Dette crimps ringen over slangen og ind på en messing montering inde i slangen. PEX fastspænding system er lignende, men en rustfrit stål clamp bruges i stedet for en ring. En fastspænding specialværktøj griber en lille tap på den ene side af klemmen; Når værktøjet håndtag er klemt, strammer klemmen omkring slangen. I modsætning til PEX crimper omringe PEX klemme værktøj ikke klemme for at komprimere slange til montering.

Nem Installation

PEX fastspænding system er lidt mere let at installere end crimpning systemet. Fastspænding system kræver ikke ekstrem nøjagtighed, ligesom crimpning systemet. Værktøjet fastspænding griber en fane på siden af rustfrit stål clamp. Crimpning systemet kræver, at værktøjet crimp omringe crimp perfekt til at gøre en komplet krympe.

Sammensætning af materialer og værktøjer

PEX crimpning ringene er normalt sammensat af kobber, et blødt metal, der bøjer og bøjer under pres. PEX klemmer er fremstillet af rustfri metal. Begge PEX systemer kræver særlige værktøjer til installation. Crimpning systemet bør en række værktøj adapter størrelser på grund af de forskellige slanger diametre og ringe til disse diametre. Fastspænding system udnytter kun ét værktøj uanset størrelsen slanger og klemme.

Pålidelighed

Både den crimpning og fastspænding PEX systemer er anerkendt af den internationale kode for VVS, den internationale kode for bolig, nationale standarder VVS koden og ensartet VVS koden. Alle beslag er forpligtet til at være i overensstemmelse med godkendte standarder og mærket i overensstemmelse som sådan. Den crimpning og fastspænding systemer, når er installeret korrekt, er tilfredsstillende og pålidelig.

Omkostninger

PEX fastspænding system er lidt billigere end PEX crimpning system. Dette er på grund af kravene til værktøj: crimpning systemet bruger mere specialiserede værktøjer med adapter tilbehør. Udgiften til monteringen er lidt mere for crimpning systemet, samt, som installationsprogrammet skal arbejde mere omhyggeligt med crimpning systemet for at sikre nøjagtige forbindelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com