PH niveauer af Sand

April 10

PH niveauer af Sand

Sand resultater når bjergarter og mineraler er brudt ned af erosion og forvitring over tid i små partikler i forskellige størrelser, ligner korn af salt. Ren sand er sjældent stødt i naturlige omgivelser. I stedet, er det normalt blandet med andre stoffer, der påvirker de blandet, sandede jord de skaber. Når man overvejer sand i din have, afhænger af pH-niveau hvad materialer er blandet i.

Hvad er pH

Potentialet for brint i stoffer måles af pH-skalaen går fra 0 til 14. Syv på skalaen er neutral. En pH-værdi, som er 0 til 7 anses for at være mere Sure, med 0 er et højt syreindhold. En pH-værdi i rækken af 7 til 14 er grundlæggende, eller alkaline, med 14 i det højeste grundlæggende niveau. Niveauer af pH er vigtig i havearbejde fordi de påvirker plantenæringsstoffer i jordbunden.

Sand pH

Ren sand er for det meste lavet af silica, et stof med en neutral pH-værdi på 7. Men ren silica er sjældent fundet uden for laboratoriet indstillinger. Sand i din have eller til salg i havecentre vil have andre materialer blandes. Disse kan omfatte levende organismer, vegetativ sag, selv vand og salte. Alle disse ting påvirker pH i hvad er anerkendt som sand.

Måling af pH

PH-niveau i nogle stoffer kan måles ved hjælp af et pH-meter. Dette er en penlike digital enhed, vedhæftes til en spænding meter, ofte solgt i havecentre. Du kan også bruge pH Test kits, der bland kemikalier med vand og din sand og derefter ændrer farve for at afspejle pH-niveauer. Den bedste måde at kontrollere pH i sandjord i din have er ved at have din jord, testet af et laboratorium, jord. Dette giver de mest præcise pH resultater sammen med anbefalinger om ændringer skal foretages.

Hæve pH

For at hæve pH i sand eller sandet jord, skal du tilføje stoffer, der er høj pH-værdi, eller basisk, selv. Tilføje kalk til sand eller jord, der er på den sure side vil øge pH og resultere i en grundlæggende eller basisk jord eller sand blanding. Dette gøres bedst kun på anbefalinger fra din jord test. For meget alkalinitet kan skade visse planter.

Sænke pH

Lavere jordens pH-værdi, skal du tilføje produkter, der er sure. Ammonium sulfat eller urea belagt med svovl er fælles gødning ingredienser anvendes til at sænke pH i jord eller sand blandinger. Disse bør kun anvendes efter jord test anbefalinger. Alt for sure jord kan være giftige for planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com