Piedestal ideer til et lille badeværelse forfængelighed

May 12

Hvis du har et lille badeværelse i dit hjem, har du sandsynligvis fundet, at en kombination af badeværelse kabinet og vask ikke er den bedste forfængelighed til rummet. Kabinetter, tage selv om bekvemt for opbevaring, bare for meget plads. En piedestal synke er det perfekte valg for et lille badeværelse. Nogle piedestal ideer til et lille badeværelse forfængelighed kan hjælpe dig med at vælge en slank, glat og stilfuld håndvask til dit badeværelse.

Flat-Top piedestal med skål

En idé til et lille badeværelse piedestal synke ville være en flat-top piedestal synke. Denne vask har en slank base, der stiger ind i en flad bakke. En kumme, der ligner en stor salatskål sidder midt på bakken. Hele ensemblet er meget moderne, stilfuld og kompakt. Du ville have nogen problemer med at indpasse det i et lille badeværelse.

Hjørne piedestal synke

Hjørne piedestal synke var lavet til det lille badeværelse. Denne vasken har ingen base at tale om. Det er simpelthen et bassin, der tillægger væggen. Selv om det er simpelt, er det på ingen måde forenklet. Bassinet kommer i forskellige former og modeller. Nogle modeller er grundlæggende, og andre har omfattende dekorative motiver. Dit valg af håndtag og vandhaner til vasken kan oprette uanset atmosfære, du gerne vil have i dit badeværelse.

Jern-ramme piedestal synke

Jern-ramme piedestal synke er præcis hvad navnet antyder. Bunden er lavet af jern, og det ligner næsten rund jern reoler udsmykket med en vask på toppen. Faktisk kan du endda købe denne piedestal synke med to glashylder installeret i bunden. Vasken sidder på toppen af rammen ligesom en fondue gryde, og jern bedrifter på toppen holde bækkenet på plads. Vælg en jern vandhane og håndtag til at gå med det. Denne vask kan nemt erstatte en pladskrævende boks forfængelighed for at give dig mere plads i din lille badeværelse.

Piedestal All-in-One håndvask

Vælg en piedestal synke, hvor soklen og vasken er alle ét stykke. Basen er faktisk vasken. Piedestalen har en timeglas figur, og den sidder mod væggen. Vandhane og håndtag er installeret på væggen i stedet for vasken. Dette er en meget elegant piedestal design, der kan være lige, hvad du skal gøre din lille badeværelse stå bortset fra andre små badeværelser. Vælg en piedestal farve, der matcher flisen i dit badeværelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com