Pige ungdom soveværelse idéer

November 23

Pige ungdom soveværelse idéer

Designe og dekorere en ung piges soveværelse kan være et sjovt eventyr men også udfordrende. Et børneværelse skal være sjovt og funktionelt, men også afspejle barnets smag og personlighed. Ideelt set bør forældre arbejder for at opnå et sted, der virker for resten, læsning og skolearbejde, men også som et tilflugtssted for aktiviteter. Rummet bør være fleksibel og ændre som barnet vokser. Fra lyse farver til dristige mønstre, er der et væld af stilarter, der vil gøre både børn og forældre glade.

Neutral foundation

For at få mest brug af et rum, kan en neutral foundation være vejen at gå. Holde vægfarve, tæppe og loft en almindelig eller neutral farve og Dekorer det med møbler og tilbehør. For piger, der ændrer yndlingsfarver ofte som de vokser, dette er en nem måde, rummet kan ændre med dem. Indarbejde sengetøj og vindue belægninger i en favorit farve eller i dristige mønstre, derefter tilføje en kaste tæppe, hylder og belysning i en lignende eller modsatrettede skygge. Yderligere dekorationer kan omfatte stenciling, grænser på loftet, indrammet kunst eller hængende arrangørerne. Ved hjælp af eksisterende stykker og ændre dem over tid, at holde en indrettede en piges værelse opdateret ikke buste dit budget.

Fed farvekombinationer

Tilføje farve er en af de hurtigste og mest effektive måder at ændre fornemmelsen af et rum for en ung pige. Paint er en af de billigste og nemmeste måder at opnå en stor forandring i en kort tid. Frisk maling skaber en renere, mere levende udseende, kan og endda gøre et lille rum vises større eller en stor plads mere hyggeligt. For en virkelig kid-venlige plads, lyse og dristige farver er en favorit, og flere dristige farver kan arbejde sammen om at gøre en perfekt plads. Nuværende favoritter er kombinerer pink og sort, aqua blue og chokolade brun eller rød, pink og orange. Alle disse kan kombineres med gulv, møbler og vindue behandlinger at gøre dem skiller sig ud, men ikke synes overvældende.

Temaer

Temaer er sandsynligvis den enkleste design strategi, især for yngre piger. Temaer kan være kønsspecifikke eller unisex, og design kan bruge en neutral baggrund eller går alle ud med kalkmalerier, maling og andre særlige rører. Indarbejde særlige legetøj, kunsthåndværk, bøger eller andre rører at gøre rummet uddannelsesmæssige og sjov. Temaer kan findes i aktiviteter--dans eller musik, eller foretrukne tegneseriefigurer--Disney prinsesser eller Peter Plys. For en mere kreative indslag, oprette en kønsneutral jungletema, men tilføjer, mens blomster, sommerfugle og mariehøns til en blød pornoblade touch. Tilføje til tema af herunder sengetøj, hylder, kunst og stenciling rundt i lokalet til at afhente farver i temaet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com