Pilot lys problemer med Gas til rumopvarmning

January 9

En Gasovn plads er en bevægelig varmelegeme designet til at opvarme et område ved hjælp af et reservoir af naturgas. Disse varmelegemer bruger pilot lys for at antænde naturgas og producere den primære flamme. Sommetider disse lys skal være tændt af kampe (i de ældste versioner), nogle gange de er en flamme, næret af gas, selv og i mere moderne versioner de er skabt gennem en elektrisk gnist ved hjælp af termoelement sensorer. Pilot lys er en af de mest sarte dele af ovnen og kan udvikle flere problemer.

Termoelementer

Termoelementer er strimler af forskellige metaller, der ændrer form og elektrisk modstand når opvarmet og give plads varmelegeme til følelse, når det kan tænde den primære gas linje--når pilot lys fungerer korrekt. Termoelementer kan være meget præcise, men de er også fine og kan mislykkes eller korte ud. Når dette sker, vil varmelegemet ikke tænde.

Snavs spørgsmål

Snavs er et stort problem for næsten enhver pilot lys forsamling. Det kan blokere brændstof linjer, ødelægge termoelementer og ubrugelig elektroder til elektrisk startere. Fordi en plads varmelegeme flyttes fra sted til sted og kan bruges uden for, kan det være mere modtagelige for snavs og tilstopning spørgsmål end en ovn. Forbindelser og vedhæftede filer skal rengøres regelmæssigt for at forhindre oprustning.

Pres spørgsmål

Hvis rummet varmeren har en traditionel pilot lys flamme, der skal forblive tændt for at antænde den primære gasflow, er denne flamme justeret gennem en skrue eller andre indslag at tillader brugernes hen til forlænge eller forkorte flammen ved at styre trykket i gassen. Hvis gastryk er for lav, så brændere kan aldrig antænde og opvarmningsanlægget system vil ikke arbejde ordentligt.

Utætheder og udluftning

Lækager og udluftning problemer er sjældne, men er nogle af de mest alvorlige pilot-lys relaterede problemer der kan opstå med en plads varmelegeme. Hvis en lækage opstår og plads varmelegeme har ikke varslingssystemer til at lukke ned gasflow, kan derefter forsøger at tænde en pilot lys resultere i en alvorlig og farlig forbrænding begivenhed. Lugten af gas er et tegn på at den hele opvarmningsanlægget skal lukkes ned, til venstre langs, og øjeblikkelig udluftning for at undgå risikoen for en eksplosion.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com