Pink Centerpiece ideer

February 27

For at hjælpe dig med at beslutte på materialer til en lyserød centerpiece, tænke på de grunde, du gør det. Hvis det er for et barns parti, lad din fantasi strejfe frit og tror om ting du kan male eller dekorere med pink markører, glitter og lime. For en voksen-tema centerpiece, skal du bruge en række pink blomster og stearinlys for en elegant display.

Naturligvis Pink

Gøre en blomsterarter centerpiece brug af eneste ting, der er lyserøde i natur, lyserøde roser, gerbera tusindfryd, kirsebærblomster, liljer og vilde blomster. Indsæt blomst stængler i floral skum eller arrangere blomster i et lavt glasskål.Gøre en pink flamingo centerpiece med to eller tre mini-størrelse plast flamingoer eller en stor græsplæne ornament. Forankre deres metal stængler i floral ler og sted små potter af pink hibiscus udenom.Gøre en kvæg hjerte sommerfugl centerpiece. Disse sommerfugle har naturligvis pink aftegninger på sort organer. Brug en sommerfugl-formet cookie cutter til at skære figurer fra skum ark eller købe træ sommerfugle på et håndværk butik og male dem. Male spisepinde eller tynde dyvel stænger pink, lime sommerfugle til dem og arrangere dem i et højt glas vase halvt fyldt med glas kugler.

Pink lys Centerpieces

Centrere en tre-tommer diameter lyserøde søjle stearinlys på en stor, dekorative glasplade. Omgive det med 10 pink offerfund stearinlys.Sted tre pink taper stearinlys i tre glas stearinlys indehavere af graduerede højder. Sejlgarn en silke krans af lyserøde blomster rundt om bunden af lysestager.Halv-Fyld en stor fishbowl vase med vand. Tilføj en dråbe af rød mad farve til at farve vandet pink. Sted tre eller fire pink Flydelys i vasen. Sætte en vase på et rundt spejl.

Malet Pink Centerpieces

Til et barns centerpiece, samles et sortiment af lille umalet træ legetøj, som er normalt tilgængelige på håndværk butikker. Spray paint legetøj pink, ved hjælp af en skygge eller flere forskellige nuancer. Gruppere pink legetøj i midten af bordet. Eller brug bare en større legetøj, såsom et tog med aftagelig biler, og male hver bil en anden nuance af lyserød, begyndende med det lyseste lyserødt til lokomotivet og slutter med dyb pink til caboose.For ældre børn eller voksne, skal du bruge noget symbol på deres interesser for en pink-malet centerpiece. For eksempel spray male en gammel, ubrugt mobiltelefon hot pink for en teenage pige og centrere det i en blomsterarter arrangement. For en kvinde, der elsker at shoppe, spray male en almindelig indkøbspose med håndtag, eller købe en pink indkøbspose. Fyld den med silkepapir eller kurv fyld og arrangere blomster eller en krans på toppen. Spray male et par gamle kreditkort, eller skære kreditkort figurer fra lyserøde skum ark, og tilføje dem til blomster eller garland.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com