Pink Flamingo dekorative ideer

January 6

Pink flamingo dekorationer er typisk ses i folks forhaver. Dog kan du tage disse billig udsmykning værktøjer og redo et soveværelse eller pynt til en fest. Bruge lyserøde flamingoer til at dekorere på underholdende og uventede måder at sætte fut i et soveværelse eller stue eller bringe karakter til en fest.

Barns værelse

Dekorere et barns værelse til at ligne et tropisk paradis med nogle lyserøde flamingoer. Tegne eller købe et vægmaleri af lyserøde flamingoer i deres naturlige habitat, eller køb små lyserøde flamingoer til at dekorere en reol eller en kommode. Du kan endda købe plast pink flamingoer på din lokale discountbutik til at tilføje en smule af tre-dimensionelle flair.

Pool-området

I stedet for blot stikke lyserøde flamingoer i gården, placere dem i nærheden af din poolområde til at tilføje en tropestemning. Du kan placere plast pink flamingos omkring området pool eller varmt karbad at få dine gæster i island humør. Sørg for at forskyde din flamingoer for at gøre dem ser mere virkelighedstro.

Badeværelse

Give dit badeværelse et ø føler hver gang, du træder ind i det ved at dekorere det i en pink flamingo tema. Flere butikker og hjemmesider bære tæpper med lyserøde flamingoer trykt på dem. Du kan selv bestille pink flamingo håndklæder eller en badeforhæng hen til nøjere forøge indretningen.

Part

Strengen pink flamingo lys over din ryg veranda til at skabe stemning for en part. Du kan bruge pink flamingo plakater og udskæringer til at tilføje endnu mere til festen. Alternativt, få kreativ med en Alice i Eventyrland tema, ved hjælp af plast pink flamingos som kroket køller. Hvis du foretrækker, tage plast pink flamingoer og stå dem på hovedet, stablet mod noget stabilt at gøre dem ser ud som om de er klar til kroket med den røde dronning.

Baggård

Lyserøde flamingoer er typisk forbundet med forhaver, men du kan strategisk placere plast flamingoer i din baghave for en smule uventet farve. Selv hvis du ikke har en swimmingpool, findes kan du forvandle din baghave i et tropisk paradis ved at placere flamingoer i din buske eller ved siden af træer, den måde flamingoer ofte i naturen. Sted et par af lokale beskaeftigelsesinitiativer omkring halsen af de plast flamingoer i sommermånederne til at tilføje endnu mere farve til din værftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com