Pink flerårige blomster

June 19

Pink flerårige blomster

Flerårig blomster er grundlaget for en have. Når plantet, blomstre de år efter år, hvilket gør dem lav vedligeholdelse, men deres farve tilføjer skønhed til landskabet, at du kan regne. Hvis du har valgt pink som grundlag for farveskemaet i din have, ville flere arter af stauder være en værdig tilføjelse til din pink garden.

Fall Asters

Selvom deres videnskabelige navn er Aster novae-angliae, er de mere almindeligt kendt som falder asters. Disse flerårige blomster vokse i busket klumper, der kan vokse 2 til 3 fod høj og kan spredes ud 1 til 2 fødder. Blomsterne hos denne plante vokse i en stjerne form og kommer i en bred vifte af nuancer, herunder dyb pink. De er forholdsvis nem at passe, så de trives i både sandy, normal og ler jord. Fall asters er bedst når de plantes i veldrænet, fugtig jord n et område, der modtager fuld soleksponering.

Amaryllis

Amaryllis blomst kommer fra slægten af samme navn og er undertiden kaldes belladonna. Blomsten vokser fra en pære, ud af som skyder en 2 - 3 fod purple stængel. Flere blomster er produceret i toppen af stænglen, hver med tre indre og tre ydre kronblade. Blomsterne kan har en spredning på 6 til 9 inches. De mest almindeligt har hvide blomstrer brogede med pink, men lys til dybt pink blomster er ikke ualmindelige. Disse meget duftende blomster gør bedst i et tempereret miljø med tørre eller veldrænet jord.

Verbena

Også benævnt "vervain" er verbena også slægten af denne flerårige blomster. De spænder fra busket til krybende i udseende og kan variere i højde fra 6 inches til 4 fod. Disse sommer eller efteråret bloomers producere klynger af små blomster, der kan spredes 2 til 3 inches lang. Farverne på bloom omfatter nuancer af Rosa og pink. De er tørke-tolerante planter og trives i det tørre, solbeskinnet klima i ørkenen. Verbena er en god tilføjelse til din have, hvis du gerne vil tiltrække sommerfugle, som flere arter er tiltrukket af blomsten.

Delphinium

Disse blomster er også almindeligt kaldet "larkspur" og er en del af familien ranunculaceae. Stænglerne er en oprejst stilk og kan vokse fra 4 inches til 7 fod. Bunden af anlægget er dækket med strittende skiftevis blade, mens øverst en klynge af blomster vokser i en ubestemt måde. Blomsterne producere fem bægerblade, der danner en skål form og fire kronblade vokse inde i denne skål. Denne blomst vokser i mange farver, herunder lys pink. En tempereret, solrige beliggenhed er bedst for held voksende delphinium.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com