Pink larver i min græsplæne

December 12

Hvis du finde pink larver i din græsplæne, kigger du nok på sod webworms. Mere end 20 arter af sod webworms feed på cool-sæson turfgrasses i hele USA, selv om de særlige arter i et givet område kan variere.

Identifikation

Sod webworms er tyk og rørige, Rosa larver med børster og en dobbelt række af mørke pletter. De vokser til at være omkring 5/8 til 1 tommer lang og kan ofte findes i en C-figur.

Skader

Larver lever af blade, stængler og øverste rødder af græs, afskære bladene lige over linjen stråtag og bringe dem tilbage i deres underjordiske tunneller til at fodre. Tidlige tegn på skader omfatte uregelmæssige brune pletter på græsplænen, der kan fusionere for at danne store patches.

Kontrol

Ser for sod webworm aktivitet ved afskeden græsset og se, hvis der findes larver, tygget blade, silke spind eller afføring. Du kan blande 2 tbsp. af flydende opvaskemiddel i 2 gallons af vand og hæld det over en 4-square-fødder område. Hvis larver er til stede, bør de dukker op i cirka 10 minutter. Flere insekticider er tilgængelig til at kontrollere sod webworms.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com