Pink & Orange børnehave maling ideer

October 27

Farver orange og pink er en populær kombination til børneværelser, især planteskoler. Disse farver kan bruges i lyst eller lyse nuancer til at bringe en anden fornemmelse og indretning på værelset. Også, kan du blande mønstre af disse farver til at skabe en festlig rum til din baby.

Pasteller

Bruge pastel nuancer af disse farver til at bringe subtile farve til rummet. Ved at gøre dette du vil bruge farverne, men ikke over stimulere barnet. Dekorere resten af rummet i lyse farver også. Oprette subtile scener ved hjælp af denne indretning, såsom lys baggrunde af dyr i zoologiske haver eller blomster.

Lyse farver

Ved hjælp af meget lyse nuancer af orange og pink er set mere almindeligt end pastelfarver. Oprette en lyse have på dit barns væg ved at male store lyserøde og orange blomster. Omfatte masser af stoffer, der kan bruger begge af disse farver.

Udskrifter

Mix-print af disse farver. Dette er en perfekt mulighed for at prøve din hånd på udsmykning. For eksempel, vælge et print for strøelse og en anden for gardiner. Gør ikke overforbrug udskrifter, selv, eller rummet vil være alt for travlt og begynde at kollidere. Når du maler væggene, kan du prøve at gøre det i striber eller blok, der ændrer farve og skygge fra den ene til næste. Bryde op striber og blokke med markeringsfarver.

Accent farver

Der er flere markeringsfarver, der går godt med orange og pink, der vil hjælpe dig indsnævre din udsmykning muligheder. Man er brun. Ved hjælp af en chokolade brun vil gøre ethvert rum føler varmere, så føjes til disse lyse farver vil bringe tonen i rummet ned lidt og gøre det mere afslappende. Farver krikand og green kan har samme virkning, fordi de er jordfarver, så godt. Men det er vigtigt at bruge nuancer af disse farver, der vil matche orange og pink du har valgt (dvs. fed eller pastel).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com