Pirat tema ideer til en drengs soveværelse

June 22

Pirat tema ideer til en drengs soveværelse

Mange små drenge og piger elsker tanken om pirater. Sejlads på det åbne hav og søger efter skat er nok til at få ethvert barns fantasi arbejder. Så Opret et soveværelse til din pirat-kærlige barn, der bliver gnist hans sans for eventyr. Uanset om du vælger et par små tilbehør eller går alle ud, er der masser af måder at dekorere et barns værelse i et pirat tema.

Vægge

Male væggene i dit barns pirat soveværelset en nuance af blå, så at det ser ud til vandet i havet. En anden idé er at skabe en ocean vægmaleri på alle væggene. Male den øverste halvdel af væggene en lys nuance af blå, så at det ser ud som himlen. Stencil eller frihånd skyer, en sol og måger på afsnittet sky af væggene. Derefter male nederst halv en mørkere nuance af blå, der går med den lysere nuance til havet. Gøre linjen mellem havet og himlen bølget, så det ser ud til havet. Efter den mørkere blå er malet, tilføje fisk og bølget grøn undersøiske planter. Vælg en væg som den fokusområde og male en skattekiste fyldt med guldmønter på væggen.

Møbler

Rustikke udseende træmøbler er perfekt til en pirat-tema soveværelse. Vælg ældre møbler du allerede ejer eller finde nogle på en lokal Sparsommelighed butik eller antikviteter butik. På den anden side, købe nye møbler, bejdse det og nød det ved at ramme den med en hammer og bruge sandpapir til at fjerne nogle af lakken. Mens antikke møbler ikke måske passer de fleste Indretning ideer for børns værelser, er det perfekt til en pirat-værelse, fordi du ønsker plads til at have en gammeldags føler.

Sengetøj

Vælg gardiner til soveværelset, der ligner de er ret off et sørøverskib. For eksempel, vælge hvidt stof, der ligner det kunne være et sejl og skære det, så det har takkede kanter. Alternativt Vælg stof med et nautisk eller ocean tema. Dit barns sengetøj bør også passer til rummets tema. Vælg sengetøj, der har pirater allerede trykt på det, eller gå med nautisk sengetøj i sort, navy blå eller rød, for eksempel.

Tilbehør

Vælge nogle tilbehør til dit barns værelse, at fremhæver den pirat tema, du forsøger at opnå. For eksempel, hænge et fiskenet på væggen i et hjørne af lokalet og bruge det til at opbevare udstoppet dyr eller sports udstyr. Finde gamle, forvitret-søger kort af verdens have online eller i en bog, ramme dem og hænge dem på væggen. Placer en fritstående kloden på gulvet. Hænge hylder på væggen og bruge dem til at vise modellen sørøverskibe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com