Pittosporum meldug

March 14

Pittosporum er en stor busk eller lille træ indfødte til Australien, New Zealand og Kina. De varierer meget i størrelse, blade og blomster, afhængig af arten. Pittosporum er modtagelige for meldug infektioner.

Funktioner

En række forskellige svampe forårsage meldug infektioner i pittosporum beplantninger. Patogenet tilbringer vinteren på inficerede blade debris. Det viser sig og modnes i foråret, udsende svampe organer, der rejser gennem vind strømninger at inficere nye planter. Meldug infektioner er mest aktive i perioder med høj luftfugtighed.

Effekter

Meldug infektioner vises som spore-fyldte hvide pletter på pittosporum blade. Bladene bliver gule og falder for tidligt fra anlægget. Nye blade og knopper muligvis forkert udformet, krøllet eller forkrøblede. Stærkt inficerede planter kan opleve tab af vigor.

Forebyggelse/løsning

Du kan styre meldug infektioner ved at anvende en passende fungicid, så snart de første symptomer på infektion vises. Rake og ødelægge nedfaldne blade fra jorden til at forhindre, at svampen reinfecting den følgende sæson.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com