Pittsburgh beboelsesejendom kode tjekliste

March 27

Pittsburgh beboelsesejendom kode tjekliste

Du behøver ikke at vide det hele Pittsburgh bygning kode fordi byens strenge godkendelsesprocessen sørger for, at dit byggeprojekt følger sin checkliste over krav. Før du bygge en ene eller multi unit residence, ombygge en eksisterende ejendom til beboelse, eller tilføje et dæk eller pool, sikre din ejendom er udlagt til sådanne strukturer. Zoneinddeling Office eller Land brug Control Division, af byen Pittsburgh er ansvarlig for at træffe og håndhæve zoneinddeling afgørelser, og kræver selv zoneopdeling godkendelse i nogle tilfælde for at tilføje skilte, hegn, tilføjelser og garager.

Belægningsprocent tilladelse

Når du har modtaget zoneopdeling godkendelse, skal du indgive en belægningsprocent tillade ansøgning. Hvis egenskaben har mere end én bolig enhed, denne tilladelse er påkrævet til ethvert nybyggeri eller remodellering, herunder mange strukturer, der ikke kræver en bygning tillade per se. belægning tilladelser udstedes også zoneopdeling kontoret.

Bolig byggetilladelse

Din licens entreprenør skal anvende på den zoneinddeling kontor for byggetilladelse; tilladelser, der er nødvendige for nybyggeri, tilføjelser og udvidelser til eksisterende strukturer, og ændringer eller reparationer af nogen art. Under denne proces, vil byen Sørg for du har ikke nogen udestående kode krænkelser, og ingeniør vil gennemgå og godkende eller afvise, din plan. Godkendelse er efterfulgt af betaling for tilladelse og tre inspektioner under byggeprocessen: sidefod eller foundation godkendelse uslebne-in eller indramning, VVS og ledninger godkendelse; og endelig kontrol og godkendelse.

Elektriske og VVS tilladelser

Du skal indhente separate tilladelser for ethvert elektriske ledninger går ind i strukturen samt enhver opvarmning og klimaanlæg (HVAC) tilføjelser eller ændringer. Du kan få disse tilladelser via mail eller personligt; du behøver ikke din entreprenør for denne del af processen, men han har til at underskrive program(mer). Der er to typer af ansøgning for hver: en - og to-families boliger, og multi-familie boliger i mere end to enheder. Bureau of Building Inspection behandler disse programmer og udsteder tilladelserne. Den elektriske og VVS arbejde bør udføres før den ru-in inspektion; Det er dit ansvar eller din entreprenørs, til at kontakte bygningen inspektion kontoret for denne inspektion.

Tilladelser til dæk, swimmingpools og andre strukturer

Selv hvis du ikke ændrer den primære bolig, selv, du har brug for en bygning tilladelse til at sætte i en swimmingpool eller tilføje et dæk eller veranda. Tilladelser til disse projekter er de samme som nybyggeri eller remodellering tilladelser. De skal være fremstillet af en licenseret entreprenør via Land brug Control Division zoneinddeling counter.

Ikke byggetilladelse konstruktion

Selv om de fleste af de følgende projekter ikke kræver byggetilladelse, kræver de en belægningsprocent tilladelse; samtidig med at opnå sidstnævnte, Sørg for, du ikke behøver en bygning tilladelse. Disse projekter omfatter åbne dæk 30 inches eller mindre fra jorden, hegn under 6,5 fødder, støttemure under 4 fødder, vandtanke med mindre end 5.000 gallon kapacitet, fortove og indkørsel belægning, kosmetiske maleri, fliser, tæpper og afslutte arbejdet. Tilladelser er ikke nødvendige for overjordisk pools, legeredskaber, tagrender og markiser af vinduet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com