Placeringen af kontrolelementet fryser i Top-fryser køleskab

June 24

Køleskabe kommer i en bred vifte af stilarter. Fryser på toppen er den traditionelle stil, med den først gøres i 1930-erne. Placeringen af kontrolelementer er stort set den samme som den var i 1930erne.

Typer

Typer af køleskabe og frysere omfatter ikke kun fryseren på toppen, men bunden fryser modeller med enkelt døre eller franske døre, side om side, skab dybde køleskabe og køleskab skuffer. Kontrolelementer for fryser temperatur er forskellige steder afhængigt af model og stil.

Identifikation

På top fryser modeller, er temperaturstyring for fryser temperatur placeret inde i køleskabet. Disse kontroller kan være digitalt eller ringe formater. De er generelt placeret i nærheden af front, på toppen af køleskabet nær de indvendige lys. Ældre modeller havde ringer i ryggen eller langs siden. Hvis der ses ingen fryser kontrol, kan der være en enkelt køleskab/fryser kontrol. Dette er særlig udbredt i lavere ende modeller.

Fun Fact

Køleskabe i 2000 kan funktionen webbrowsere eller fjernsyn, men disse nyskabelser er ikke nye. En annonce fra 1937 featured radio bygget ind i en fryser, så husmor kunne lytte til sin foretrukne radio-programmer, mens hun arbejdede. Radio kontrol på ydersiden af fryseren, men fryser kontrol var igen inde i køleskabet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com