Plads-tema soveværelse idéer til drenge

November 16

Plads-tema soveværelse idéer til drenge

En rum-tema drengenes værelse er ideel til drenge, der elsker at lære om stjerner og planeter. Disse værelser ofte, hvad du ville se i rummet eller på en rumstation. Du kan leje en kunstner til at male en plads vægmaleri med en udstilling af galakser og stjerner, eller du kan oprette en mere general-tema plads værelse med et par plads accenter, som legetøj eller lamper.

Indretning elementer

Fylde din søns rum-tema rum med plads legetøj, som astronauter, planeter, puslespil og meget mere. Kig efter et rumskib seng og sengetøj til at matche. Ramme billeder af planeter og galakser, og hænge dem på væggen. Hvis din søn elsker at tegne planeter, indramme disse billeder og Placer dem på væggene i din søns værelse.

Kalkmalerier

Et vægmaleri tilføjer så meget mere til et værelse. Vælg fra mange farvevariationer af planeter og solsystemer. Galakser er selv ganske en farverig udstilling af lys. Maling hele rummet mørkeblå, og maling små planeter langs den øverste kant af rummet. Dedikere en væg til en visning af galakser.

Hængende planeter

Tilføjelse af hængende planeter i rummet er en enkel måde at tilføje mere dybde til din søns rum-tema soveværelse. Købe udstoppet planeter, og knytte snor for at hænge dem på loftet med stifter, eller købe premade solar systemer til at hænge op på loftet også. Kig efter disse i Legetøjsforretninger, online eller specialbutikker.

Glød i mørke stjerner og planeter

Tilføje glow in the dark stjerner og planeter til loftet og flere steder på væggene i rummet for at give din søn følelsen, som om han kigger på stjernerne mens han lægger i sengen. Disse accenter er fundet online og på nogle legetøj butikker. Denne ekstra trin vil give din søns værelse en prikken over i'et.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com