Pladsbesparende opbevaringsposer, der rent faktisk arbejder

April 7

Nogle mennesker har enorme hjem med et væld af toiletter, skabe, Tom lofter og kældre moden til opbevaring af out-of-season tøj og voluminøse sengetøj. Bare fordi du har begrænset skab plads betyder, at du ikke kan finde et sted for alt. Pladsbesparende opbevaringsposer er ét svar på dette problem, og flere sorter af disse typer af tasker fungerer godt.

Plads tasker

Virksomheden plads tasker er den oprindelige producent af pladsbesparende poser til opbevaring og tillade dig at tredobbelt eller firedobbelt din lagerplads ubesværet. Disse rum tasker ser næsten som tyk, klar, tunge plast konvolutter til tøj, der har en lynlås i siden og kommer i forskellige størrelser. Du udfylder hver stor konvolut med tøj eller sengetøj og lynlås det lukket. I midten af hver plastikpose er en sort plast hul med låg, du åbner. Det er hvor du placerer din støvsuger mund og suge al luft. Som du sutter ud al luft, vil taske og tøj skrumpe og mærkbart tromle. Taske og tøj i denne tilstand bliver mere stiv men let at opbevare i en kuffert på hylden i et skab eller under sengen.

Spacemaker kompression tasker

Spacemaker kompression poser er ideel til når du pakning til en tur og har brug for ekstra lagerplads i din kuffert. I modsætning til de fleste rum poser, som kræver et vakuum, ikke soveposerne plads; i stedet er de afhængige af kraft. Du fold tøjet, som du normalt ville, og derefter zip op poser og rul dem i stram lille bundter. Som du ruller dem, luften i tøjet siver ud, at gøre rejser og tøj kompakt mere. Poserne reducere ikke vægten af tøj, men der er noget du skal være opmærksom på når du rejser med fly, men de forlader ekstra plads i kufferten.

Skraldeposer

Skraldeposer er billige alternativer til traditionelle plads taske. Skraldeposer ikke har lynlås kabinet eller special plast sæl for støvsugeren, eller er de som tykke som de fleste pladsbesparende opbevaringsposer, men de fungerer rimeligt godt for deres billige pris. For eksempel, folde eller ting dit tøj, sengetøj eller puder til en tyk plastik affaldssæk. Samle mundingen af posen sammen, og Indsæt den skinny tilknytning til støvsuger, der suger al luft ud og flade taske, ligesom dyrere pladsbesparende poser gøre. Du er imidlertid ansvarlig for at holde posen tæt lukket af knuder og binde det lukkede.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com