Plænegræs & biller

June 20

Plænegræs & biller

Biller og deres larver, der er kendt som larver er blandt de alvorligste skadedyr, der påvirker plænegræs. Skadedyr er til stede i mange plæner, men gå ubemærket indtil de når tærskelværdierne. Hvis din græstørv synes døde og kan trækkes som et tæppe, kan du have en serøs problem med larver. Men sund kulturelle praksis generelt bidrage til at holde Bille og grub befolkninger ned i plænegræs.

Skader

Både biller og larver kan forårsage skader i plænegræs. Larver foder på rødderne under vandoverfladen som de modne, mens voksne lever af bladene af planter før lægge æg. En voksen Bille vil efterlade store, uregelmæssige huller i græstørv græs vinger. Der er mere end 300 typer af anlæg, der biller kan feed på hver Bille vil lægge mellem 40 og 60 æg. Kvindelige biller vil lå mellem 3 og 5 æg, derefter feed og parre før om en anden 3-5 æg. Cyklussen af æglægning vil udvide fra slutningen af juni gennem August.

Skader cyklus

Biller og larver gøre skade på tørv i cyklusser. I juni dukke biller op fra jorden. De lever af blade og lægge æg fra juni til August. Beetle æggene klækkes til larver i august og foder på Græsrødder gennem slutningen af September. De graver dybere i jorden indtil marts. I April, larver tilbagevenden til jorden overflade og begynde fodring på Græsrødder, indtil de bliver til biller i slutningen af maj. På det tidspunkt de dukker op fra jorden, og cyklen begynder igen. Nogle biller, såsom juni biller kan forblive larver i 3 år før emerging fra jorden.

Skjule skader

Udskiftning af græstørv græsser, der er modtagelige for grub fodring som Kentucky bluegrass med mindre tolerante sorter såsom Svingel kan bidrage til at reducere tegn på grub skader. Derudover vil kunstvanding en græsplæne i August og September bidrage til at skjule tegn på skade ved at give stressede græsplæner med root skader den ekstra vand, de behøver for at trives. Befrugte græsplæner med moderate mængder af kvælstof i efteråret til at øge root udvikling og hjælp græsplæner genoprette fra grub skader. Undgå tunge befrugtning i foråret. Dette kan understrege græsplæner og bidrage til at rydde skader blandt rødderne i efteråret.

Bille og Grub kontrol

At reducere kunstvanding i juni og juli kan spille en faktor i grub befolkninger samt. Kvindelige larver er mere tiltrukket godt vandes jorden fordi det er løs og let at grave gennem og øger æg overlevelse. Fremme af naturlige rovdyr som parasit hvepse eller nematoder kan hjælpe med at mindske grub populationer i jorden. Når biller angiver parringstiden, kan feromon fælder fange insekter og gradvist falde samlede befolkning. Insekticider skal typisk anvendes, når biller er grub, og er nær overfladen af jorden. Når larver graver dybt i jorden til vinter, vil ikke insekticider typisk arbejde, så godt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com