Plæneklipper reparation & vedligeholdelse

January 2

Plæneklipper reparation & vedligeholdelse

Købe en plæneklipper er en større udgift, men det letter værftet vedligeholdelse. Vedligeholdelse af en plæneklipper behøver ikke at være en kostbar affære, så længe regelmæssig vedligeholdelse af maskinen er udført. Reparere en brudt plæneklipper er en pengebesparende mulighed for dem godt med deres hænder.

Efter slåning

Udføre vedligeholdelse på din plæneklipper efter hver mow. Lad maskinen køle ned i mindst 10 minutter, og sørg for motoren er cool før rengøring. Tage en haveslange og sprøjte din plæneklipper for at fjerne enhver løs græs fra toppen af din plæneklipper. Omhyggeligt vippe plæneklipperen på sin side og spray nedenunder plæneklipper til at fjerne udklip, der kan blive hårdt over tid. Det er en god idé at fjerne tændrøret fra plæneklipperen til at forhindre, at maskinen starter ved et uheld.

Månedlige vedligeholdelse

Har din plæneklipper klinge skærpet en gang om måneden, hvis du bruger din plæneklipper regelmæssigt. Slåning med en sløv klinge kan bevirke, at motoren slides og sænke brændstoføkonomi. Rengør tændrøret og skifte olie. Kontroller, at vingen stramt sikret til plæneklipper til at forhindre skader på bladet. Kontroller også, at klingen er lige. Bøjninger i bladet kan forårsage alvorlige skader på undervognen.

Hvis du gemmer din plæneklipper, Sørg for at tømme ud alle benzin og olie fra motoren. Fjern tændrøret i løbet af lavsæsonen at forhindre rådner. Dække maskinen for at forhindre rust.

Reparation

Reparere en plæneklipper kræver, at du kender grundlæggende fejlfinding for en lille motor. Hvis motoren ikke vil starte, Sørg for der er nok brændstof og olie i motoren. Nogle plæneklippere starter ikke, hvis motoren ikke har nok olie. Hvis der er benzin, Sørg for der er ikke nogen vand eller snavs flyder i det. Hvis det er snavset, ændre benzin. Tegne tændrøret og sørg for, at det er ren, så sikkert det på plads. Kontroller, at motoren starter.

Hvis motoren kører dårligt, skal du kontrollere, at luftfilter er gratis træsko. Hvis det ikke er rene, brug trykluft til at rense det ud eller erstatte den. Kontroller, at filteret brændstof ikke må ændres. Kontroller, at udstødningen ikke er tilsluttet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com