Plænepleje: Crabgrass fjernelse

November 8

Crabgrass er en strittende, bladgrøntsager ukrudt og en fælles sommeren plæne skadedyr. Frø af ukrudt spire når jorden når mindst 60 grader Fahrenheit. Crabgrass sorter spænder fra den glatte-bladet, lys grøn arter til hårede diaslignende ukrudt, der blomstre og vokse til 2-fod høje. Persistens og vedligeholdelse er nøglen til at fjerne genstridige crabgrass fra din plæne.

Vanding

Kontrollere og fjerne crabgrass fra din græsplæne gennem god kunstvanding praksis. Vand plænen stærkt i tørre magi til at forhindre den lavvandede udryddelse af græstørv, der gør græsset mere modtagelige for crabgrass og andre ukrudt. Overrisle indtil jorden under plænen er våd; vandet kan vaske væk crabgrass frø, der ikke har endnu haft en chance for at tage hold.

Slåning

Store crabgrass stilke kan være håndplukkede, når befolkningen er lav, men bevæger sig kan være en mere effektiv måde at fjerne nuværende ukrudt for at forhindre udryddelse af fremtidige frø. Klipper din græsplæne jævnligt hele foråret, sommeren og falder før den første frost opstår. Crabgrass overleve ikke frosten. At holde din græsplæne til en højde dens art øger den naturlige kraft af græstørv, hvilket igen gør crabgrass spiring vanskeligere. Slåning højde varierer; bentgrass, zoysia og bermuda græs kan klippes til mellem 1/2 inch til 1 1/2 inches mens rug græs og Kentucky bluegrass kan blive holdt lidt længere på op til 2 1/2 inches. Hvis du ikke kan identificere typen af græs, der vokser i græsplænen, spiller det sikkert og klippe til 3 inches eller under. Slette udklip i en sikker græsplæne affald pose til at holde crabgrass frø fra breder sig til andre områder.

Gødskning

Gøde din græsplæne årligt for at tilskynde sund vækst kan være en nonchemical måde at fjerne crabgrass. Dette er ikke en øjeblikkelig rettelse, men en mere gradvis proces. Som plænegræs breder og bliver mere tætte, vil crabgrass befolkningen i plænen begynde at dø ud og naturligt reducere. Tidspunktet for befrugtning er afgørende; sprede en nitrogen-baseret formel--60 til 100 procent koncentration--i begyndelsen af efteråret og igen før den første frost men efter du har mejet for sidste gang. Gødskning med kvælstof i sommer, kan faktisk fremme crabgrass vækst snarere end hæmme det og bør undgås.

Kemisk kontrol

Når kulturelle metoder mislykkes, kan du vælge at anvende kemisk kontrol fjerner crabgrass ukrudt fra plænen. En lang række kemikalier er effektiv mod ukrudt, og mange kan bruges derhjemme uden hjælp. Kemiske crabgrass afskrækkende klassificeres som før emergents og efter emergents. Før emergents anvendes på græsplænen, før crabgrass er synlige, normalt i den sene vinter eller det tidlige forår. Kemikalier i pre emergents omfatter oryzalin, pendimethalin og bensulide. Post emergent herbicider er dem, du bruger til at styre crabgrass vækst efter frø er spiret og ukrudtet har stukket gennem plænen. Formlerne omfatter dem, der indeholder fluazifop, quinclorac og sethoxydim. Stædig parasitære kan kræve mere potente kemikalier leveret af en professionel græsplæne service.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com