Plakat hængende ideer

May 27

Plakat hængende ideer

Plakater måske synes kedelig stykker krøllet papir, men med de rette værktøjer og et par kreative ideer, bliver de avancerede stykker af kunst til lysere eller samle alle rum i dit hjem. Lige fra slanke filmplakater, at spice op en nulevende rum til skæve plakat collager, der skaber abstrakt kunst i dit soveværelse eller den, kan du oprette næsten enhver look med disse billige varer. Vise dine mest skattede stykker eller vælge nye plakater for en frisk udseende.

Minimalistisk stil

Hvis du ønsker en ren og sofistikeret måde at hænge dit plakater, vil en mere minimalistisk tilgang tillade dig at vise dine foretrukne stykker uden at trække for meget opmærksomhed fra resten af rummet. Bruge enkle sort plakatbilleder og hænge plakater, så de er selv. Du kan bruge en laser plan at hænge billederne lige og i en række. Prøv at hænge over omdrejningspunktet for værelset, såsom over sengen eller sofaen. Du kan også ramme store stykker af møbler ved at placere en plakat på begge sider. Den sorte ramme matcher enhver farveskema og fungerer godt i en stue. Hænge filmplakater og vil det føles som din egen hjemmebiograf.

Collager og mønstre

En mere abstrakt, kunstneriske føler til din indretning, overveje at arrangere dine plakater i et mønster eller en collage. For billig plakater du ligeglade med at skære op, kan du omhyggeligt skæres plakaten i store stykker og overlapper dem eller plads dem ud på væggen. Skær dem i store firkanter eller usædvanlige former. Fastgør stykker til væggen med et lille stykke af sticky tack, dobbeltklæbende tape eller plakat putty. Overveje en tilfældig rækkefølge til en abstrakt visning eller oprette en mere realistiske fornemmelse ved at placere nøgleelementer såsom ansigtet på personen på plakaten, tæt på kroppen og så videre. Dette tillader dig at stadig fortælle hvad billedet er samtidig skabe din egen Picasso-stil kunstværk.

Hvis du vil oprette et mønster ved hjælp af uslebne plakater, varierer i størrelser eller måde du hænge dem. Hvis du har både i fuld størrelse og mindre plakater, vil vekslende mellem dem på tværs af væggen tilføje en interessant kant. For plakater af samme størrelse, kan du ændre positionering mellem dem for at oprette en diagonal linje eller en zigzag mønster. Lejligheden terapi hjemmesiden foreslår at bruge ringbind klip til at forhindre skadelige plakater. Hænge bindemiddel klip håndtag over et søm eller en knappenål i væggen og klip det til toppen af plakaten.

3D plakater

For at tilføje liv til din eksisterende plakater, købe en ekstra kopi af plakaten eller scanne dele af det og udskrive dem på fotopapir. Skåret ud visse, mindre billeder fra plakaten og vedhæfte dem til væggene til at gøre det vises, at plakaten strækker sig ud over sine grænser. Sommerfugl plakater arbejde godt med denne udsmykning trick. Skære nogle af sommerfugle og fold vingerne til at gøre dem synes 3D. Vedhæfte dem i steder langs kanterne af plakaten og væggene. Plakaten sommerfugl nu synes at have sprunget til livet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com