Planer for at gøre sko reoler

January 22

En undersøgelse af 1,057 kvinder i 2007 af forbruger rapporter National Research Center fandt, at i gennemsnit amerikanske kvinder ejer 19 par sko mens 15 procent af kvinder har mere end 30 par. Med alle disse sko liggende, bliver at have en måde at organisere dem en nødvendighed. Tager et par enkle materialer, kan du oprette en sko organizer, på ingen tid, og i nogle tilfælde, med ingen penge, der kræves.

Flydende sko Rack

Tag en træplade om 1/2-tommer tyk og seks inches bred til at tjene som den bredere nederste hylde og et bord 1/2-tommer tyk og tre inches bred til at oprette den kortere øverste hylde. Klippe længde passer til det websted, hvor Rack'en vil gå. Hvis du ønsker, kan du male eller pletten træ og færdig med polyurethan eller blot lade det naturlige. Tillægge boards først ved hjælp af skruer, så bruge bracket bestyrelserne til at markere vægge at bore huller, og sørg for du lader plads nok mellem den øverste og nederste hylde til at holde din højeste sko, hvor L-beslag. Sidst, brug ærme-type gipsvæg ankre at bore L-beslag til din væg. Hvis du har en masse sko og masser af plads, overveje at tilføje en tredje eller fjerde hylde, efter behov.

Sko Rack fra sengelamper

Denne sko organizer fordobler som en bænk og diverse opbevaring og er praktisk til entryways eller mudrooms. Tag to matchende sengelamper mindst 12 inches dyb og installere en metal hjørne bandage på hver af dem 24 inches over gulvet, monteret parallelt med toppen af sengelamper. Fortsætte med to mere metal hjørne seler, monteret syv inches lavere og i en lille nedadgående vinkel (ca. 30 grader). Gentag dette trin en gang med de to seler monteret anden syv inches ned og på den samme nedadgående vinkel. Næste, placere de to sengelamper fire fødder fra hinanden med seler mod hinanden og montere et stykke trappe slidbane eller krydsfiner, tre i alt, en på hver af skinne par. Fastgør trappe slidbane stykker med træskruer til seler. Top bestyrelsen bør være flad for siddepladser og nederste to vinklet for at holde sko. Bemærk at hvis ikke du er købedygtig vinkel de kantede parenteser, kan du blot har tre parallelle flade brædder. Hvis det ønskes, kan bejdse eller male brikkerne til at matche sengelamper eller bruge en kontrasterende finish.

Let Recycled sko reoler

For en instant sko rack, får en aflagte shipping Palle fra enhver butik og stå palle på sin ende, ved hjælp af de åbne lameller til kile sko mellem. Eller finde en gammel, lille bogreol og re-formål at holde sko. For at gøre en pull-out sko rack, blot tillægger bagsiden af enhver flad træ eller plastik rack ruller og du har en sko organizer kan du skubbe under sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com