Planer for Southern Indiana køkkenhaver

May 21

Planer for Southern Indiana køkkenhaver

Southern Indiana har et klima, der er fantastisk til at dyrke en bred vifte af haven grøntsager. Du har en masse at overveje hvis du starter en have, og ordentlig planlægning er det første skridt mod en bountiful høst.

Beliggenhed

At vælge den rigtige placering er det første skridt. Kig efter et fladt område med rigeligt sollys, der er fra store træer og buske. Vælg et veldrænet sted med dybe, frugtbar jord. Regnvand skal aldrig samles på overfladen, selv efter en hård regn.

Tidligt planlægning

Skitse ud din have til at beslutte, hvor meget plads du behovet for hver afgrøde og hvor du vil have dem til at være placeret i forhold til hinanden. Hvis du genbeplantning en gammel have, rotere afgrøder, så de ikke vokser i den samme del af haven som i tidligere år. Oplysninger om forskellige udvalg er tilgængelig fra Purdue University.

Plantning

Indiana har en varieret klima, hvilket betyder, at tid på året du plante haven vil afhænge af hvilke grøntsager du vælger, og hvor i området du bor. Selv inden for southern Indiana, den sidste forår frost dato varierer fra April 6 maj 5, så indarbejde geografiske beliggenhed og klima i din planlægning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com