Planer om at bygge bog hylde enheder

October 22

Bygge din egen bog hylder er et billigt projekt, der kan tilbyde praktisk og smuk opbevaring i dit hjem eller kontor. Bogreoler gør et glimrende første projekt for boligejer interesseret i at lære grundlæggende snedkeri og træbearbejdning. Af følgende planer, kan du erhverve nogle af de grundlæggende elementer i bygning med træ og producere selv, solidt bygget bog hylde enheder.

En grundlæggende fyr reol

Denne reol, med gratis planer til rådighed fra "Popular Mechanics" magazine online, kan bruges som et enkeltstående tilfælde eller som én enhed på en større væg af boghylder. Planerne bruge fyrretræsbrædder og krydsfiner af lauan, også kendt som Philippine mahogany. Planerne yde for en enkelt reol 10 3/4 inches dyb, 34 inches lang og 48 inches høj. Taskens dybde bestemmes af den bestand, der måler 1 af 10 inches. Dog kan du justere højden og bredden af hylderne, tilføje yderligere understøtter efter behov for bredere hylder. Projektet kræver en bærbar rundsav, en hammer, en blok fly, kombination square, målebånd og metal lineal, to klemmer, et søm sæt og en spartel. Udover tømmer omfatte andre forsyninger lim, søm, sandpapir, træ fyldstof, lak eller maling og polyurethan lak.

En "Indbygget" Look

For at opbygge bog reoler, der efterligner "bygget-ins", Følg "Popular Mechanics" planer, udnytter koordineret støbning og væg til væg-dimensioner for fuld effekt. Tømmer omfatter Birk krydsfiner, bæredygtigt fældet afrikansk mahogni og mahogni krydsfiner. Hylderne er knyttet til lodrette brædder med dado leddene og kiks leddene bruges til at anbringe den bookshelf ansigt elementer uden skæmmer finish. Skiftevis, kan du bruge finish skruer og træ kit i stedet for kiks leddene. Nødvendige værktøjer omfatter en bordrundsav eller rundsav, en fire mund niveau, en boremaskine, en sander, to klemmer, en gummihammer og et målebånd. Udover tømmer og støbning omfatter nødvendige materialer drywall skruer, størrelse 20 kiks, lim og polyurethan lak.

En stige boghylde

For en kreativ spin på den traditionelle boghylde, Følg "Moder jord nyheder" planer for en stige boghylde. Skær en 25-fods træ stigen i fire lige store længder til at give sidepanelerne for to bog hylde enheder. Hylderne, brug regenereret træ eller genanvendt træ for en rustik, billig og bevarelse-minded tilgang. For at sikre en robust struktur, er bogreolen boltet til den bærende væg. Værktøjer kan omfatte en elektrisk boremaskine, sander, niveau og pensler. Materialer omfatter tømmer, skruer og bolte, maling og lak.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com