Planer & udsigt til interiør design

February 23

Planer & udsigt til interiør design

Professionelle indretningsarkitekter vil skabe detaljerede og omfattende planer for deres kunder. Ofte gjort til skala, bruger de plantegninger for møbler layouts og stigninger som designskitser. En anden værktøj brugt af designere er prøve boardet. Dette er en simpel samling af prøver og farveprøver knyttet til et bord. Det giver mulighed for designeren til at vise kunden det farveskema og elementer, der skal bruges i rummet.

Plantegning

Plantegning af lokalet er trukket til skala. Den typiske skala bruges er 1/4 tommer skal være lig med 1 fod. Placeringer af døre og vinduer er inkluderet i den plan, tillade designer visuelt redegøre for disse elementer. Til denne plantegning tilføjer designeren symboler, der repræsenterer stole, sofaer, borde, kabinet og planter--ethvert element, der vil være en del af møbler layout. Designere undertiden anvender små "cut outs" til at repræsentere disse elementer, så de kan flyttes rundt på plantegning. Når afsluttet, vil designeren trække i de repræsentative figurer.

Indretningen er derefter markeret med deres respektive målinger. Dette sikrer, at når elementerne, der er placeret i rum, de vil passe designerens planmæssigt.

Elevation

En elevation er en skitse. Det repræsenterer en del af rummet, og er den visning, der vil blive set fra en bestemt udsigtspunkt. En designer kan have flere højder, som en øst væg elevation eller nord væg elevation. Disse skitser er kunstneriske gengivelser, så kunden til at visualisere de endelige resultater mere klart. En højde kan være en stregtegning eller en fuld-farve computer-genereret billede af visningen. Designere kan bruge begge disse værktøjer til at udtrykke deres vision til klienten.

Prøven bestyrelsen

Prøven bord er en samling af prøverne bragt sammen for at vise kunden farveskema, stof og gulvbelægning valgmuligheder, og male valg. Prøven bestyrelsen kan vise et par elementer til en enkel udsmykning makeover, eller det kan være en stor bestyrelse, der omfatter billeder af de møbler og tilbehør til rummet. Bestyrelsens prøve kan også omfatte en kopi af plantegningen.

Gør det selv

Hvis du ønsker at henvende sig til din næste design projekt ved hjælp af værktøjer-professionelle bruger, men er skræmt ved tegning til skala og skabe forhøjninger, kan du forenkle processen for dine personlige behov.

Måle dit værelse og gøre en rå skitse plads, markerer placeringen af døre og vinduer. Mark længde og bredde af rummet på din skitse. Brug en blyant, tegne i din indretning. Dobbelttjekke målingerne af stykket og det rum, hvor du ønsker at placere det hvis du er i tvivl om det passende.

Tegne i hånden eller på computeren, hvad du vil hver væg til at ligne. For eksempel trække sofaen med ende tabeller og sofabord. Disse rå skitser vil hjælpe dig med at bestemme, hvis rummet strømme på samme måde du forestillede sig ved udarbejdelsen plantegningen.

Holde din prøve bestyrelsen simpelt. Holde dine prøver noget rimeligt forhold til deres brug i rummet. For eksempel bruge større farveprøver til at repræsentere sofa stof og gardiner og en mindre farveprøve til polstrede wing-back stolen. Bruge maling prøve kort fra hjem forbedring butik til at repræsentere din maling farver. Tilføje prøver af ethvert element af betydning i rummet.

Disse værktøjer vil guide dig igennem dit projekt. De vil give dig en klar retning, når du faktisk begynder dit redecorating. Måle nogen nye stykker du køber, så du kan medtage disse målinger i plantegningen. Brug din opstalter for at sikre rummet vil komme sammen som du forestiller dig det og din prøve bestyrelse til at guide dig til din endelige beslutninger til dit design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com