Planlægning af underleverandører

October 29

Planlægning af underleverandører

Som en entreprenør eller hjem bygherre, vil du og din besætning sandsynligvis ikke fuldføre hvert job selv. Med større og mere komplekse projekter er du tilbøjelige til at ansætte underleverandører. Disse er specialiserede arbejdstagere, der er enten selvstændige eller ansat fra et andet firma, der kommer til dit job websted til at udføre arbejde, at du og din besætning ikke har tid, ressourcer eller ekspertise til at udføre selv. Du ønsker ikke alle dine underleverandører, kommer på et tidspunkt, så du har brug at komme med en organiseret tidsplan.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over alle de underleverandører, som du har ansat til projektet. Omfatte den anslåede tid hver gav for at udfylde deres del af jobbet, som to uger.

•Arrange underleverandører med henblik på udførelse af den samlede opgave. Nogle arbejde skal fuldføres, før andre kan begynde deres projekter. For eksempel inden for VVS-armaturer er installeret, skal de faktiske rørledninger, og eventuelt el-arbejde fuldføres.

•Anvend en kalender til at skrive ud hvilke datoer hver underleverandør kan komme ud til støbested. Husk på som underleverandører skal komme ud før andre, samt hvor lang tid underleverandørerne er sandsynligvis vil tage for at fuldføre deres dele af jobbet.

• Giv dig selv nogle buffer værelse med tidsplanen. Hvis en underleverandør hævder et projekt vil ske i to uger, for eksempel tilføje et par dage eller en uge før du planlægge den næste underleverandør til at besøge webstedet job.

•Ændr tidsplan som nødvendigt. Selv om jer indrømme dig selv buffer værelse, måske noget stadig ske at forsinke byggeriet. Giv din underleverandører så meget varsel som muligt hvis deres del af projektet bliver forsinket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com