Planlægning virtuelle køkkenhaver

October 11

Planlægger en køkkenhave, før den faktiske plantning er nødvendige. Mange køkkenhaver har mislykkedes på grund af ikke planlægning. Så mange af os vil bare komme ud og få vegetabilske haven plantet og beslutte, hvad og hvor man kan plante på tidspunktet. Nu, med hjælp af Internet og software, kan du designe en virtuel køkkenhave før tid så din næste køkkenhave bliver vellykket.

Virtuelt Design

Skabe din næste haven mens indendørs på computeren. Virtuelle køkkenhaver er en glimrende måde at designe bare hvad der er behov for og ønske i haven, ikke at nævne sjov. Online-websteder og softwareprogrammer omfatter grafik og layout designs til at passe enhver størrelse eller stil af køkkenhaven. Tips og plantning rådgivning er inkluderet samt fora med andre gartnere til at hjælpe dig.

On-Line

Den samlede størrelse og hvad man skal plante er overvejelser. Da hver værftet er forskellige, er en lyse solrige område den første overvejelse. Næste er størrelsen. Hvor stor vil du have det eller hvor meget plads der er tilgængelig. Dernæst Beslut hvilke grøntsager eller frugt er ønskeligt. Millimeterpapir kunne bruges, men gå online og søge efter et virtuelt haven websted til at tilpasse din bestemt have. De forskellige websteder tillader brugeren at oprette et stort eller lille haven område; påkrævet plads til hver plante, og bygge højbede. Den trykte diagram nemt følges ved udarbejdelsen af jorden og plantning grøntsager.

Planter og jord

En af fejlene i ikke planlægning er placeringen af planter. Mange nye gartnere plante grøntsager sammen, der ikke kan lide hinanden. Når dette sker, fejler haven som grøntsager dør. For eksempel, ikke at plante kartofler ved siden af squash eller tomater eller løg ved siden af bønner. Virtuelle haven design en liste over hvilke planter er ikke plantet sammen.

Indtast din jordtype i virtuelle haven, og programmet vil fortælle dig, hvad din særlige jord behov så vidt gødning og kemisk behov. Forberede jorden i efteråret med denne rådgivning giver et forspring til en vellykket have.

En anden overvejelse for virtuelle køkkenhaver er, at alle oplysninger er gemt på computeren. Derfor, når den næste år ruller rundt, alle dine oplysninger er opført fra året før og programmet giver råd på hvad og når til at rotere afgrøder til at holde fra understreger jorden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com