Plante beskrivelse af japanske liljer

September 20

Der er flere arter af planter, der har det fælles navn "Japanske lily." Hvis Leder du efter en bestemt type plante, er det altid bedre at vælge baseret på videnskabelige navn, da det ikke er ualmindeligt for flere planter til at dele den samme fælles navn. Det skal også bemærkes, at selv om de bærer det fælles navn "lilje", ikke alle japanske liljer er sande liljer. Ægte liljer tilhører familien Liliaceae.

Tricyrtis Hirta

Denne blomsterplante går faktisk af flere navne: Japansk lily, japansk hårdføre lily og toad-lilje. Tricyrtis hirta kan dyrkes i USA i zoner 4 til 8. De kan vokse op til 36 inches, og hver enkelt plante kan sprede omkring 24 inches. Blomsterne er hvide med violette pletter og begynde blomstrer i sensommeren og tidlige efterår. Der er flere sorter af denne plante, herunder små variationer i farve. For eksempel, har Miyazaki hybrider lilla og sort steder, mens funktionerne sinonome forskellige steder i en skygge af Burgund. Tricyrtis hirta kræver et skyggefuldt sted med veldrænet, men fugtig jord.

Lilium Speciosum

Denne særlige arter af plante går også flere navne, herunder japanske lily, Oriental lilje og asiatiske lily. Af alle liljer er opført her, er denne særlige arter den eneste sande lily, tilhører familien Liliaceae. Disse planter kan vokse helt store, nå højder på op til 48 inches. Blomsterne er hvide men har røde eller brune pletter, selvom nogle hybrider kan indeholde forskellige farver. Lilium speciosum foretrækker fuld sol, veldrænet jord og hver anden uge befrugtning.

Simon Dyrset Bowdenii

Ligesom de andre, Simon Dyrset bowdenii kan gå under flere navne: Japansk spider lily, cape blomst eller Guernsey lily. Denne særlige arter blomstrer midt om sommeren normalt omkring juli. De kan nå en højde på op til 20 inches, hvis dyrkes i fuld sol og givet vand regelmæssigt. Simon Dyrset bowdenii producerer sarte lyserøde blomster, der er næsten spiderlike i udseende, hvilket sandsynligvis bidraget til deres fælles navn af japanske spider lily.

Arisaema Ringens

Kendt under fællesbetegnelsen for japanske cobra lily, producerer Arisaema ringens en grøn og lilla stribet blomst, der er bøjet. Blade af Arisaema ringens kan vokse op til 24 inches. Som planten aldre, røde frugter også vil begynde at dukke op i den sene efterår eller tidlig vinter. Denne særlige række japanske lily kan overleve i zone 5 til 9 i USA.

Arisaema Berberis

Arisaema Berberis er også kendt under fællesbetegnelsen for japanske cobra lily. Denne særlige udgave, har imidlertid en delikat blomst, der er ens i udseende til en jack-in-the-pulpit blomst. Arisaema Berberis foretrækker fuld skygge med veldrænet jord, hvor det kan være en ekstremt hårdfør plante. Spadix, som er jack del inde i prædikestolen af blomsten, kan vokse op til 10 inches eller mere i en snoet længde. Ligesom Arisaema ringens, kan Arisaema Berberis dyrkes i de Forenede Stater i zone 5 til 9.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com