Plante-drab insekter

March 4

At have en have indebærer mere end blot gødskning og vanding dine planter. At være vidende om fælles haven skadedyr såsom isopoder, hjælper spider mider, ørentvister og cutworms dig med at identificere tegn på insekt plante skader. At forhindre tilbagevenden af disse have skadedyr kan gemme din have. For meget skade på din have gør det visuelt utiltalende og kan endda afholde dig fra havearbejde i fremtiden.

Isopoder

Isopoder, også kendt som sowbugs og pillbugs, er slægtninge til Krabbe og rejer. De antenner, en lang krop og 11 ben til at manøvrere rundt i haven. Foretrækker rådnende organisk materiale, forårsage isopoder ikke stor skade til dine planter medmindre overbefolkning opstår. Overdreven muld og overwatered planter forårsage befolkningen til at blive yderst aktive og synlige skader--huller i blade og stængler--vil forekomme i din have.

Spider mider

Spider mider, på 1/50-tommer lang, er den mindste og mest almindelige skadedyr i væksthuse og haver. Som regel bragt af udplantningsplanter, skabe disse skadedyr kaos til dine planter, fordi de spiser plantens celleindholdet af bittesmå nedskæringer under brochurer. Vokser fra æg til voksen i to uger, overpopulate spider mider hurtigt. De kan forebygges ved at flytte din have til en shadier placering, da de foretrækker sol og varme.

Ørentvister

Ørentvister har aflange organer og tyveri bruges til at spise vegetabilske og animalske sag. Mens de fleste ørentvister ikke bruger deres tyveri som en forsvarsmekanisme, bruge større mandlige ørentvister dem til at knibe blød hud. Skal udvises forsigtighed, når du nærmer ørentvister fordi de frigive en dårlig lugt som en forsvarsmekanisme. Disse skadedyr, men kan normalt være alene fordi de er lav i befolkningen og ikke forårsage skade på haven. Men hvis overbefolkning opstår på grund af overdreven vanding, vil de begynde at beskadige din haveplanter ved at spise blade og stængler.

Larver og Cutworms

Larver og cutworms--større og mere destruktive form af larver--genere haven på grund af deres spisevaner. Larver spiser plante blade hele dagen til at opretholde sig selv og kan medføre døden for mange af din haveplanter. Cutworms bor i havejord i løbet af dagen, hvilket gør dem mere vanskeligt at fjerne, og kommer ud om natten for at finde sætteplante planter. Cutworms spiser plantens stængel indtil det beklædningen og trækker anlægget til dets burrow at spise det hele dagen. Hælde sæbevand i din havejord vil drukne i cutworms, eller sprøjtning insekticid på dine planter og træer vil dræbe larver og cutworms.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com